Sysselsettinger

Bienvienue mine lesere...
Fredagen går for fult rundt om i denne verden, å noen gjør mer enn andre, på ukas nestsiste virkedag. Jeg vil tørre å påstå at jeg er en av de som gjør absolutt ingenting - av det som jeg anser som viktig å få gjort før en helg. Nemlig handlig! Sliter med å sysselsette meg selv til rydding å klargjøring av kuskekåken til helga. Idag har æ vært av den sorten som gjerne kalles ubegripelig lat. Dagens store plan var å få vaska, bytta gardiner, rydde kjøkken å vaske å brette klær, og sist men ikke minst ta en handelsrunde. Men har ikke fått gjort noen av delene.


Har hatt besøk av Nadia snuppa - så kan jo legge deler av skylden over på henne.*Or not!*
Etter at hun dro fant jeg ut at det kanskje var greit å ta seg en dusj mens Ariane sov(alle slags unskyldninger skal man ha for å slippe unna husarbeidet som bare hoper seg opp*, men tror hun leste tankene mine å fant ut at hunikke kunne sove mer nå, men heller våkne slik at hun også kunne få tatt seg en dusj. Så dermed ble det dusjings både på meg å snuppa... Plutselig var klokka nesten halv 4, å det ble på tide å få Elias hjem fra barnehagen å dermed ble det liten tid til dagens planlagte hendelser.
Jaja, sånn skjer. Vi får heller prøve å legge opp en taktisk plan som gjør at vi får tatt deler av dagens planlagte handlinger i morgen.

For i kveld er det bare rydding av leker, leking med ungene å x-factor.
Elias å jeg skal nemlig lage oss pølsebiter å pommesfrits om formen hans er bra, for han har vært ganske så muggen etter at han kom hjem fra barnehagen, så kan jo være at jeg skal ha et nytt sykt barn i helga...*håper jeg  slepp, har vært mye sykdom i huset nå!*
Etter x-factor e planen scrapping. Syns det er hyggelig å bruke tiden jeg har når barna sover på å forevige minner med litt farger å på en litt annen måte enn å bare legge inn 13x15 formater i et album:) Er ikke så flink, men det blir nå et ålreit resultat. 
 Får bare håpe det ikke blir for mye spying å elendighet blandt mine små.

dsc01384  dsc01385
                 Et par av mine scrappbok resultater

2 kommentarer

Ellen

18.sep.2009 kl.18:38

Æ synes du e kjempeflink, Ann Sofi :) Riktig så kreativ!

By the way.. Nydelige bilda av ungan i det forrige innlegget! Ble helt himmelfallen av bildet av ho Ariane :)

Ann Sofi

18.sep.2009 kl.19:13

Takk, ja å enda va ho puskat me 39 i feber, så ho va vel mer førfær når æ kom å stakk kamerae opp i ansikte hennes:)

hihi..

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits