Milde minutter? eller agresivt koffein inntak?

Igår var jeg på foreldremøte i barnehagen, å gjennom 2,5 lange timer med foreldremøte heiv jeg inn på væffal 5 kopper med kaffe. Så stakk jeg innom hjemmet, der jeg hadde fått barnevakt å gav tulla mi melk før det bar videre til Kristine.
Der oppe satt jeg å slurpa på minst 2-3 kopper med kaffe også, å i 22.00 tiden begynte jeg å kjenne kikke på kaffe i kroppen. Tenkte jo ikke at jeg faktisk skulle ta kveld en gang løpet av de neste timene. Neida, jeg fyrte inn på med kaffe, å vel hjemme i 23.00 kjente jeg meg overgira. Mannen måtte spørre om jeg hadde mye energi eller!? Å hva kan man si, var jo overgående mye energi på meg, å i en desperasjon på å prøve å få lagt på i 00.00 da han skulle sove, for å stå opp i 06.00 tiden, gjorde jeg alt for å snakke mer! - Søvnen grep meg ikke med det første, så jeg ble sittende våken til 01.00! Å da bestemte jeg meg for å gi søvnen en sjans.
Tror jeg en gang etter klokken 2 sovna, men er ikke sikker. Så var det opp igjen i 5 tiden for mating av snuppa å klokka 8 var det bare å stå opp for da hadde man to ivrige å våkne barn, med en litt mindre våken å ivrig mamma.... men - jeg har lært! 5-6 timer søvn, når man trenger overskudd til begge barna det er ikke aktuelt, så kaffe etter klokken 20.00 er heretter forbudt! Å samme med mengder kopper. 7-8 kopper på noen timer, det er jo mitt tidligere ukesbehov med koffein!

2 kommentarer

Ellen Rebecca

23.sep.2009 kl.09:35

Haha, æ ser kaffeforbudet ditt, og trur æ skal henge mæ på :p En anna ting e at man får jo halsbrann når man legg sæ flatt etter å ha bjælma litervis på kaffe! Hehe!

Ann Sofi

23.sep.2009 kl.16:51

Jah! D verste før mæ e dein søvn da:P Åsså får æ jo så jævli ont i magen av alle de literan me kaffe:P

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits