Ukas innberetninge

Bynne å bli nån daga sia sist æ blogga nu, å trur det kommer av mangel på inspirasjon og bloggentusiasme.
Har åsså brukt uka ganske effektivt, så har liksom ikke hatt så veldig mye tid til blogging, i og med at æ har to småttinga å styre me aleina - helt frem til jul.
Tenkte å komme me en liten rapport på ukas happenings, å først går æ tilbake til forrige søndag - da bestemte æ mæ før å lage litt høststemning i huse, va så vanvittig drittlei de hvite sommergardinan mine som har hengt oppe i uante tid.
Å må nu si at æ blei ganske så fornøyd med resultate

dsc01521 

dsc01522

dsc01525


Åsså har æ å min søte, fantastiske, hjelpsome å goe lillegutt - Elias Johan laga vaffla. Vi laga både sjokoladevaffla, å vanlig vaffla, å det blei både gris, å kos. Va jo veldig arti da:)

dsc01528   dsc01529  dsc01531


Åsså har vi vært ute å farta på besøk. Hos besteforeldre, å besteforeldre, å besteforeldre å atter besteforeldre, og hos noen av vennene våre, men det er ikke foreviget på kamera.

Min søte lillesøster - Elene Mari, har kommet hjem på overaskelsesbesøk, å i helga e ho å lillebror her, mens mamma å dem e på hytta.
Ariane har fått si 2 tann den her uka, å det gikk mye bedre enn den første.
Dessuten har Elias Johan blitt flink å gå på do. Han sir oftere ifra om han vil tisse å bæsje nu - å tenkt at en sånn ting kan gjøre nån så stolt.. *hehe, men d e sant*
Han e åsså blitt sååå flink å prate, blir bare bedre å bedre på settninge, selv om han mangle nån bokstava her å der. Men d e jo d som e sjønt me d hele:)

Vi har åsså fått mye gava dein her uka.
Elias å Ariane har fått bygave fra mamma - flere sett med joggeklær/tights å skjorte.
Jeg har kjøpt noe klær til Elias som begynner å bli så lang at hele garderoben må byttes.
Min kjære søster har kjøpt bukse å lue til Ariane, Elias fikk en flott collage jumper å jeg fikk sko!!
Å sent i forrige uke fikk gullene mine hver sin dress fra bestemor som bare skulle kjøpe grytekluter til seg selv, men som fikk lyst å shoppe mer, så derfor fikk kidsene ytterklær. ( se tidligere innlegg )

dsc01533 
Æ har åsså handla et par julegava, shorts å singlet til mæ, bok til elias å en krem.

 dsc01535
Gave fra tante Elene Mari

 gave fra svigers
Gaven fra bestemor.Ellers så har vi bakt kake - peanøttkake - ei skikkelig bombe!
Å gele har vi kokt til Elias. Så d e dagens barnetv - godis:) Fikk en gutt som va strålende fornøyd.
dsc01542
-nam nam, for en god kake-

dsc01541

-Gele, gi meg en pakke med gele...-

Å i mårn skal vi til mamma å dem å spise søndagsmiddag som æ å søster skal lage. Å til dessert blir d gele, å kake, å kaffe å ja i det hele tatt alt som ikke e bra før kroppen. Trur kanskje d e på inderlig tide at æ sjøl innstille mæ på å legge om kostholdet til det mer sunne.. Før d treng æ nu, går jo såm en jojoba opp å ned på dein vekta..
Men nok om d, kjenne at d bare blei toill me mæ å blogginga nu, å mi kjære søster har venta i godt over 1 time nu på at æ sku sætte på en film vi kunne se..
Så nu e d godis å jentefilm:)


Må bare hive me et bilde av søta mi som sovna på gulve sånn her i går formiddag:)

dsc01534

Se på nurke mitt å Sverre sitt:)

Én kommentar

Ellen

27.sep.2009 kl.22:41

Så bra det blei med nye gardina og ommøbelering i stua! :) Glede mæ til å komme å drikke kaffe, forhåpentligvis om bare en måneds tid!

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits