$$ Bye money bye bye $$

Ja, da va d fredag å d e længe sia æ har blogga nu. Har ikke hatt nåt å blogge om, eller jo føressen - en å to skriveria har æ hadd men ikke gidda å gjort nåt me d.
Men idag fant æ ut at æ sku skrive litt om kombinasjon Ann Sofi og penga - ute på tur!
Egentli e d sånn at æ skulle hatt sperregrensa på bankkorte mitt, i tilegg til at d før min del skulle være førbudt å kjøpe nåt anna enn det som e planlagt. E i Malmö hos min elskede akkurat nu, å her har æ allerede på dag to klart å sprengt feriebudsjette mitt. Skulle jo bare kjøpe mæ ei boksa, et par sko å litt julegava. Men julegava har æ ikke fått kjøpt, å heller ikke sko, men en hel ainna masse klær å greier. Å i mårn må æ jo gå å finne mæ sko. har løst på lave sko, men åsså støveletta - meeeeeen heletia kommer æ opp me et nytt meeeeen å tusen unskyldninge på ka æ treng. huff! Kjenne æ blir tildels skuffa over mæ sjøll:/
MEN ( hihi ) æ har nu fått mæ mye nye klær, å klær e jo altids bra da;)
img02541
Her e d klær fra HM og Gina Tricot. og M&C.
Langstrømpa, høstcardigan, tights, bukse, ørepynt, hårbånd, hansker, t-shirts ++

img02561

Har åsså handla bursdagsgave til mi gudatter ho Kristina, bygave å busdagsgave til Elias. Pluss klær til han å Ariane.
ser kanskje ikke så mye ut, men det har gått me en del tusen. Gått at han Sverre har hatt bankkorte sitt me sæ åsså *hehe.*

Må jo si at man har det jo koselig når man e ute å handle. Å med man kan æ me trygghet si at ekskludere han Sverre Johan, før han har vel strengt tatt ikke sansen før å rusle time ut å time inn etter mæ, kor æ bare skal ha, å ta på å prøve å se på. Blir mye bare bare på mæ når æ e på bybesøk. Å når æ faktisk tenke mæ om e æ sjåæle gla før at æ ikke bor i en storby, hadde vært gjeldslave langt opp å førbi øran! :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits