Til min kjære bestefar

Idag e d 8 daga sia min kjære bestefar døde fra oss. Han va syk å hadde nådd en fin alder, likevel e det veldig trist å miste han. Huske han bestefar som en veldig koselig å hyggelig morfar som altid brukte da han var raskt til beins å frisk å lage oss god kvelds hver gang vi kom dit. Pannekaker, risgrøt, fruktsupper og andre godsaker er slik jeg forbinder med morfar, å de aller fleste må gå han en høy gang for å klare å lage så mye gått til barnebarna og seg selv. Han elska å gjøre det, å var en matglad mann.. Han lærte meg å spille et veldig morsomt kortspill kalt rødsjegg, og morfar var den som brukte å fortelle morsomme historier å tøyse med oss da vi var der på ferie, sommer som vinter.
Å være med morfar på 4hjulingen på tur, å få lov til å være med på båtturer for å fiske - det var stas det som liten, og det var det morfar som tok oss med på. 
De siste årene har det ikke vært mye av det, å den siste gangen jeg så morfar var det bytta litt om. Det var jeg som laga mat til han, å hjalp han der han trengte det - og det var godt å kunne gjengjelde litt for alt det han har gitt meg/oss, selv om det bittelille jeg noen gang har gjort for han ikke kan måles med det han har gjort for meg/oss.

Du vil bli sterkt savnet, å håper du likte begravelsen din som har vært idag, og at du er glad for at så mange i familien kunne komme å ta et siste farvel med deg! Beklager at jeg ikke kunne være der, å håper du likte rosen som mamma å de la ned for meg:)


Kjempe glad i deg morfar, å hvil i fred! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits