Stuck in the elevator!!

Det store skjedde i det vi var på vei ut på shopping idag tidlig. Heisen, eller hissen som det heter her i Sverige var veldig liten å det var bare plass til en voksen å barnevogna, så jeg går pent å pyntelig inn med Ariane og Sverre Johan åpner å sender meg ned fra 2 til 1 etasje.  - De har sånn kort de må låse opp heisen og dører med, å selv måtte han spirnge ut med søppla i bakgården, så derfor låste han opp heisen å ned jeg for - øh, trodde jeg! Men neida, jeg rører så vidt på meg å et par sensorer ved døren registrer meg å heisen stopper. Der står jeg - på i underkant av en 1/2 kvm midt mellom 2 etasjer. På veggen står det; pass på sensorene ved døren, heisen kan stoppe. ( det er vist noe sikkerhet sånn at man ikke skal komme i klem ) "OMG" tenkte jeg, å hører sverre etter noen minutter prater i underetasjen. Jeg er sjeleglad jeg ikke har klaustrofobi eller noe, for bare str på heisen i seg selv er nok til å få varige klaustrofobiskemeen. Men den måtte jo stoppe i tilegg! Men tilbake til det som sto på veggen " om hissen stoppar up, är det bara och venta nogra minutter och sen benytta nykkelkortet å trycka på hissen igjen" - men hvordan i h******* skulle jeg få gjort det - Sverre hadde jo kortet i handa, han skulle jo ut døra i bakgården.
Jaja, fikk etterhvert beskjed om at jeg måtte trykke på heisalarmen å det gjorde jeg, bort i mot 5 sekunder. Å da kom jeg jammen meg til en alarmsentral, å de skulle sende en mann for å fikse jævelskapen. Så der sto jeg med en hylende jente å en kropp som holdt på å svette vekk i nesten 10 minutter, før en mann tilslutt kom å fikk meg tilbake til omverden:P
Har lurt på om Sverre hadde en slags hevnlysten plan med det der, siden jeg hadde "mobba" han helt siden jeg kom hit ned.
Så neste gang må jeg bare passe på hva jeg sier og gjør:P
VI kom oss nå heldigvis både hel og fin ut. Fikk til og med tid til å skifte på Ariane å fiksa litt på håret mens jeg var der inne på "kotte"..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits