2010

Da var vi inne i dag 24 av året 2010, og familien Simonsen har snart vært 1 måned på det nye hjemstedet Mo i Rana - og det er en måned som har gått over all forventing. Vi har kommet på plass, vi vennes til de nye omgivelsene og trives.
Siden vi startet året 2010 med å flytte, bestemte vi oss like greit for å gjøre noen forandringer både i forhold til kosthold, aktiviteter og regler i hjemmet med det samme - vi starter fresht.

 Det vil si at vi er i full gang med endringene som vi satte som mål for 2010 ved det nye året.
 Endringe som vi blant annet er igang med er og endre matvanene fra et veldig uoversiktelig og usunt kosthold, til et mer sunt å balansert kosthold for hele familien. Frukt og grønt står øverst endringen og har tatt sin plass i den viktige endringen sammens med vann!   Vann vann og mer vann....

Middagen er dessuten familiens samlingstund, hvor vi alle prater med hverandre og om dagen vi har hatt, samtidig som vi nyter dagens varme måltid sammen.

Ellers har vi satt av dager i uken som går til familien og fellesaktiviteter, som feks bading på badeland for alle, både store og små her i huset.
I tilegg så har vi inført mye bedre kveldsrutiner på de aller minste, og det er nå endelig mamma & pappa som har vunnet tilbake kontrollen og er autoritetene i huset..hehe

Så langt har har endringene gått på skinner og vi koser sammen. Vil me andre ord si at vi har hatt en fin start på den nye hjemplassen vår.

Vil samtidig som jeg åpner bloggen med årets første innlegg å få anledning til å gratulere Tone-Lise Nilsen med 40års dagen som hun har idag! Det sendes en stor klem til henne fra oss på Mo.

 

Ha en strålende søndag alle blogglesere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits