WeekEND

Da var uke 4 over, å vi er 20 minutter  inn i uke 5. Å jeg blogger i mangel på noe annet å gjøre, for trøtt det finnes jeg ikke. Har ikke så veldig mye nytt å komme med siden dagene stort sett er like. Ikke har jeg knyttet nye bekjentskaper, siden jeg er arbeidsledig og ikke har barn i rett aktivitetsalder. Så familien er sammen på ettermiddagene hvor ungene leker, og ser film og vi voksene i huset er sammens med dem eller sitter på hver vår pc. Varierer gjerne litt på begge deler, kan bli litt mye kaptein sabeltan, tøfferud og sauen shaun iblant så..

Før middag idag var vi på Moheia bad - badelandet vi har har på Mo, og ungene elsker det! Ariane er i høyeste grad i sitt rette element når hun kommer i vann - lille vannmannen vår:)
Elias er også blitt mye tøffere i vann, å ønsker gjerne å dra opp i "bogen" ( også kaldt: sklia ) flere ganger løpet av oppholdet.
Etter basengturen var det hjem til middag, som foresten ble ganske sent servert idag - det ble kveldsen til de aller minste.
Og på menyen idag sto det; Italiensk svinestek med ovnsbakt potet,løk og tomat med sky og gulrot til! Var helt nydelig.
Elias spiste stek som en helt, og jeg spiste sikkert et halvt kilo kjøtt alene..hehe! Sånn kan det gå når man syns noe er godt!

I går hadde foresten Sverre og jeg en helindisk-aften med ordentlig god tika masala, raita, salat og basmatiris, og hvitvin som hadde godgjort seg i  -17grader!
Sjokolademos sto på desertmenyen, og selv om det ikke er en indisk-rett var det godt!!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits