Søtnosen har blitt syk!

I formiddag ringte dagmammaen til ungene og lurte på om vi kunne hente de små podene våre, for lille søte Arianemor var blitt syk. Hun hadde sovet nesten 5 timer hos dagmammaen og vært veldig slapp, så selvfølgelig fikk vi henta prinsen og prinsessa vår. Temperaturmåleren kom raskt frem og viste rundt 39 grader på Ariane!
Tror kanskje det kan være en liten ørebetennelse, for hun tar seg til øret, og våkner når hun sover vannrett, så i kveld er senga satt skrått, og i morgen skal gullet være hjemme, for hvis det er et vondt øre er ikke  - 20 grader optimalt for henne å være ute i akkurat.
Stakars lille - 39 grader tar hun fint, men likevel så redusert og slapp har vi ikke sett henne siden hun fikk bronkitt og feber i syden i fjor! Heldigvis har hun vært lite syk. Syke barn er et trist syn, særlig når de så gjerne har lyst å være med på ulike gjøremål og aktiviteter, og ikke får det til!

God bedring til minste skatten våres!
Det er mye liv å røre i denne lilleskatten når formen er på topp. Noe den desverre ikke har vært i dag!

Her har vi to av familiens andre fantastiske skatter. Den ene venter på lørdagsgodter, mens den andre nyter en god sjokolademousse desert, sent en lørdagskveld;)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits