What to do!

Går igjennom mailene mine i håp om at noen arbeidsgivere har gitt tilbakemeldingene på de utallige arbeidssøknadene som jeg har brukt ubeskrivelig lang tid på forme, slik at jeg kanskje, bare kanskje kunne fått en positiv tilbakemelding på at jeg kan komme på intervju, eller "jobben er din" beskjed. Men neida - nå er det litt over 2 uker igjen til jeg er NØDT til å ha fått meg en jobb for da er det over og ut på arbeidsledighetstrygden min, å inntekt er jeg som småbarnsmor helt avhengig av både for å få betale regninger, mat og husleie.

Er i bunn og grunn ikke i tvil på at jeg kunne fått meg en jobb her på Mo, men det handler jo litt om at du skal kunne like det du holder på med, og ikke minst utvikle og høste av egen erfaring og fremgang og ikke bare falle tilbake til samme gamle tralte. Nå har det seg jo slik at jeg - Ann Sofi Simonsen har mest erfaring med renhold, noe som ikke er så veldig unaturlig i og med at jeg starta med vasking som min første sommerjobb som 12-13 åring allerede, og som har fulgt meg all the way up, i og med at det er et yrke familien min har drevet med i lang tid. Har fått smake på detaljhandel i en kort periode da jeg jobbet som vikar på apoteket hjemme, men det er vel det stort sett. Ellers kan jeg skryte på meg erfaring med barn i og med at jeg har 2 små selv, og det fine med det er at det teller, særlig om man søker på jobb relatert til barn.

Så tilbake til det jeg ville frem til, vil ha jobb, men ikke innen renhold, for det er jeg lei - finner ikke noe giv med og vaske rundt om for kunder, har nok med og holde det rent hos meg selv!
Så er det noen arbeidsgivere på Mo i Rana som trenger ansatte så ta gjerne kontakt med meg, bare det ikke er renhold dere driver med! hehe..
Jeg trenger jobb, jeg trenger inntekt

Hadde man bare hatt en utdanning hadde det kanskje vært lettere å finne seg jobb, for da besitter man kunnskap på felt som arbeidsgivere søker arbeidstakere til, men nå er man så ufaglært som man kan være nesten.
Det å bestemme seg for hva man vil gjøre resten av livet er da heller ikke så fantastisk enkelt , jeg er en vakler på det område, hadde jeg kunnet så hadde jeg ville blitt en hverdagshelt, og skulle tjent godt på det, men nå har jeg ikke den muligheten eller dyktigheten til å kunne bli det, så for nøye meg med en 3-5 års utdannelse som flestparten av de andre dødelige rundt om i verdens land!

Hvilken utdanning? 
 Var jo fast bestemt på da vi flytta ned til Mo at jeg skulle søke på forkurs til Ingeniør - i år som i fjor, eller ta en bachelor i sosialt arbeid, for det er studier de hadde på, var jeg velvitende om. Men legg merke til hadde, for fra skoleåret 2010/2011 har de IKKE de utdanningene, så nå sitter jeg her igjen, 3 skritt tilbake, å har ikke peiling på hva jeg skal gjøre til høsten. Å gå skole blir vanskelig i og med at om skoletilbudene ikke står vedlag lengre også har man en familie som må hensyntaes. Og det må dukke opp et bra jobb tilbud med god lønn viss jeg ikke skal satse på utdanning fra høsten. Så da er spørsmålet mitt :
 What to do?!


Noen der ute i samme situasjon, med en løsning?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits