En dag med både overaskelse og skuffelse

Idag har dagen vært svært lik alle andre dager, men likevel alderledes. Dagen starta med at Ariane ble hjemme sammens med meg, siden hun var syk i går, og ut over dagen har vi styrt og stelt hjemme som altid. Styrte med middag da Sverre og Elias kom hjem, forbausende 30 min før normal tid fra jobb og dagmamma, og med seg hadde de blomster til meg! En nyyydelig orkideè - det var dagens store overaskelse, ikke daglig kost for å si det sånn, men svært hyggelig! Å helt uventa!:) Videre forløp ettermiddagen lik med alle de andre, og i halv 8 tiden var det dags for dagens trim - 45 min med spinning, pluss 20 min gange hver vei!:)
Følte at jeg gav stort sett alt jeg hadde i dag, å dermed kunne jeg gå ut av studioet med et ekstra smil om munnen, det var hærlig! Kommer hjem og får servert kvelds fra min kjære, som står klar til Frustrerte fruer som akkurat starta da jeg kom. Til kvelds fikk jeg servert Friskhusbrød med nykokt egg, kakao og salat - var NYDELIG.... men så:

jeg som hadde gledet meg i det vie og det breie til Frustrerte fruer, blir så utrolig skuffa da jeg finner ut bare 2 minutt inni serien, at den episoden de viste hadde jeg sett!! For snart 4 mnd siden til og med!!!!
Whachera, var tanken jeg tenkte. Men joda - det kom fort til meg, den episoden viste de på tvn i Sverige i starten av oktober - går det ann og henge så langt etter i en serie som hele 4 mnd!?
 Nei, huff det var dagens nedtur, og jeg som hadde ventet på det som skulle være dagens høydepunkt i absolutt hele dag! Ja, virker kanskje en smule absurd, men kvelden og mine aktiviteter var faktisk lagt rundt sesongstarten av Fruer! Irriterer meg at jeg faktisk hadde sett episoden da! Tror jeg får la tv-serier og slikt komme til meg på impuls neste gang, for da blir ikke skuffelsen like stor...hehe


Blomsten som æ fikk <3<3Ikke langt sånn her var kveldsmaten som jeg fikk servert av Sverre i kveld<3

4 kommentarer

Ellen

03.feb.2010 kl.20:46

Æ like at du e begynt å blogge igjen, og at du legg ut så mange fine bilda :)

Ann Sofi

04.feb.2010 kl.08:23

Takk før d:)

Har jo ikke så mye spennanes å blogge om, men blogge nu bare litt før at familien min/ vænna som e interessert kan følge me.. åsså før å få tia t å gå da:P

Ellen

08.feb.2010 kl.16:03

Det e no begrensa kor spennanes man kan ha det i hverdagen, men det e en fin måte å oppdatere sæ på :) Æ har forresten kopiert et bilde av ho Ariane fra facebooken din som æ har tenkt å framkalle og ramme inn - håpe no det e greit! Likte det så godt :) (også hadde ho jo på sæ gumor-kjolen :p)

Ann Sofi

10.feb.2010 kl.18:03

har duh?!?! hehe, d e nu helt greit:)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits