Bursdag = kos

Hipp hipp hurra før mannen i huse som hadde bursdag i går dein 09.februar.2010
Han blei 29 år, å grue sæ t han ska bikke 30..hehe!
Sia d va bursdag i huse blei d jo åsså kake, ikke mindre enn to - to "lettere" kake enn vanlig men go va dæm.
Ei limesjokoladekake og ei appelsinkake - laga på grete roede oppskrift å dermed klarte man å holde oversikt over kcaloriinntak også. 85 kcal pr kakestøkke nåkka som glæda bursdagsbane, før da kunne det hives inn på uten dårlig samvittighet:P I tilegg va vi ute å spiste på Rana Resturant.
 Å i presang va d gitt peng som e lagt til en iphone 3gs og en rubikskube. Så takke på vegne av Sverre, til alle som har gitt han pakke:)

Limesjokoladekake         Appelsinkake
  
Bilder fra : Greteroede.no

Men før alt d her va på på sykhuse me Elias en tur, før han hadde hadd litt høye verdia av ett eller ainna i kroppen i tilegg t en urinprøve me leucosytter å slikt, så dem ville vi sku komme, men ungen i formen så vi ska ta nån nye prøva etterhvert å vente d ann til han skal til en pediater i mars, nåkka som han har venta på ei lita stund nu.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits