Tut og kjør. Søndag var det fastelaven, valentines & morsdag

3 merkedager på en og samme dag! Her i fageråsen var det mamman i huset som fikk all oppmerksomhet og pakker selv om det var alles valentines og fastelaven - men det kom i skyggen av at morsdagen falt på samme dag denne gangen.
Klokken litt før 10 kom alle mine søte små og store å vekket meg, og med seg hadde den største av de søte en bukett med blomster. Det var valentines bukett til meg. De minste hadde også med pakke, og den innholdt en supersøt "verdens beste mamma"-bok med tegninger inni som jeg kan lese for dem når jeg vil understreke for en god mamma de egentli har *hehe.* Også fikk jeg et flakslodd i et kort som hadde en fin realistisk tekst. Det sto noe som " gjett hvem som ønsker deg en rolig og avslappende morsdag?"... på innsiden: "alle vi - hvertfall nesten hele dagen!"  Sir ikke mer på den, hehe. Og sist men ikke minst fikk jeg en lekegryte full av sjokolade i ulike varianter. Etter å ha sniksmaket på sjokoladen som den første erneringen på dagen, sto jeg opp å gikk ned til en herlig frokost sammen med min herlige familie! Det var virkelig kos, med kaffe, tent stearinlys og det som måtte være til. Så sto over morsdagskaken som var baket en dag i forveien, til fordel for godteriet..

 
Nydelig valentines blomster fra min elskede.                           Kjempe frokost!

 
Morsdagsgave fra ungan!                       Slappe av på morsdagen..hehe:)


 
Søskenkooooos!                                      Snuppelita spasere et og anna skritt <3

 
Prinsessa har akkurat spist banan..    Prinsen prøve å puzzle, etter å ha kosa sæ me kaka. ( se pysjen..:P )Hadde også min allerførste kjørerunde her på Mo, i går kveld! Fytti hvor jeg hadde gruet meg til det, men det gikk rimelig greit, bortsett fra at jeg kjørte MYE saktere enn jeg burde, så hadde jo et tog av biler etter meg i perioder, men shit heller. Var pissnervøs i forkant så måtte bare. Sånn er det når man kommer fra en plass med en rundtkjøring som en brystvorte og dårlig/lite skilting.
I morgen er Sverre borte på kurs, så da er det for meg å få levert kidza i barnehage og hos dagmamma - å for å få det til må man jo nesten kjøre litt, for viss ikke blir det taxi, eller så kan jeg gå så langt som å være hjemme med ungene, for så psyko er jeg når det kommer til kjøring på nye steder - så må enda en tur ut i kveld, for å i det heletatt tørre og ta fatt på morgendagens store "mission. ( I am afraid that it will be ) impossible"..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits