I DID IT!!

Trafikken utgjør definitivt den største faren for Mo-væringa når æ blir plassert i bilen å beordra på veien. Før når man kommer fra en plass som Honningsvåg der man har ei rundkjøring mindre enn et hjullasterdekk og nærmest ingen skilting så blir man som mæ, en fare før andre trafikkanta når man kjøre på større plassa. E nu sånn d føles væffal.

Har nærmest vært psykisk nedbrutt og vurderte utallige ganga å IKKE levere Elias i barnehagen den her ene dagen Sverre e i Sandnessjøen og ikke kunne kjøre Elias, men sia æ ikke hadde samvittighet til det i og med at vi snakke tilvenning her, så tok æ mot til mæ, satt mæ i bilen, å kjørte!
HEeEeYyY!! - Æ KJØRTE! Å æ kom både frem å tilbake uten store problema og sammenbrudd! Trur æ rota litt i dein siste rundkjøringa, åsså på ei strekk der det ikke va forkjørsrett men vikeplikt, å da stoppa æ til og me før dem som kom ut fra parkering, men ka i svarte, d va jo en fin gest - to do! Dein andre sjåføren viste jo ikka at æ va usikker så:P
Vel hjemme, va d bare å mote sæ opp t neste kjøring, å d sku være ved henting av Elias, i en liten rush-periode, men d gikk jo enda bedre! Så d æ har grudd mæ til i all evighet gikk jo helt supert. Sjøl om d bare bar på E6n og blir ikke å kjøre før d nermest e i nødens stund nestegang - men hejsann - I DID IT!:)
I made my day - å ka e bedre enn d?!:)

Ha en strålanes dag!!
.......im proud, happy, proud, happy, proud, proud, proud! * nynne mæ ut fra bloggen, og over i Home and away introen..*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Nordkapp

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres hverdag her nede på Mo!

Kategorier

Arkiv

hits