My sister's keeper

Seint i går kveld satte vi på en film som kom til å røre mer ved meg enn det jeg hadde trodd.
?my sister?s keeper? het filmen og handlet om en familie der eldste-datter i tidlig alder blir diagnostisert med leukemi. For å redde datteren bestemmer de seg for å få et til barn, som blir organdonor for søsteren, men i en alder av 11 år vil ikke lillesøsteren mer heter det seg i filmen, men man forstår årsaken og utfallet etter hvert  i filmen.
Filmen byr på mange interessante spørsmål og etiske problemstillinger!
En virkelig tårevåt søtsuppe som får hode til å spinne en ekstra omgang ? å får følelsene til å stikke dypere.
Særlig som mamma til to søte små, gav  filmen meg  en ekstra stikker! Håper inderlig at jeg og min familie aldri blir berørt av en liknende tragedie ? for selv om det er film, er filmens tema svært reelt og opp i dagen for svært mange.
Anbefaler virkelig denne filmen, selv om det kan by på litt ekstra tankespinn, og noen tårevåte øyne! Et lommetørke er å anbefale underveis i filmen.


http://josoandsew.files.wordpress.com/2009/07/my_sisters_keeper_movie_review.jpg

4 kommentarer

trine dyrstad walsøe

22.feb.2010 kl.18:52

kor du lage header ?

Ann Sofi

22.feb.2010 kl.21:11

Lage dein på ulike program som æ har på pcn.

Photoshop blant anna:)

trine dyrstad walsøe

23.feb.2010 kl.22:13

okei :-)

Elene-Mari Eliassen

24.feb.2010 kl.17:58

Hei sis !! <3

Den filmen dær har æ å sedd (førr ei stund t bake sia) å æ må æli inrømme at d va like mye dramatikk rundt mæ som d va i filmen. Æ grein å æ gaula. Sinnsykt bra film, eller for å rætte på d - handlinga va bare helt fenomenal !! :D

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits