DET KOSTE Å VÆRE KAR...ELLER EIE BIL

Ikke nok me at diselforbruket på bilen har dobla sæ næssen etter at vi fløtta så får vi åsså nån tusen i ækstra utgifta på kassa som vi e pent nødt til å punge ut me, eller så blir ikke bilen EU-godkjent! Å en ikke EU-godkjent bil betyr avskilting og ingen bil, så vi e pokka nødt til å fikse d som må fikses før at vi fortsatt skal kunne ha bil. Men d va så veldig ubeleilig tidspunkt for åss å få det på!
5700,- lyder beløpet som vi må ut med før å få bilen i tipp topp stand, men før at bilen skal EU-godkjennes må vi ut med ca 2500,-! Å det må skje fort som fy, før vi e allerede på etterskudd me EU-kontrollen - men åsså økonomisk så d va ikke den beste beskjeden å våkne til idag tidlig!
Håpe bare lottoguden har på sæ spandabel-buksen å avvser nån vikinglotto-krona til oss i mårra! * ønske ønske*

D at man har utgifta og nån gang mer enn andre, d e bare sånn d e - å sånn alle har det. Men koffør skal det bestandig komme i de mest labre tien? * Et spørsmål som sikkert mange stille sæ*
Ikke har æ jobb,å foreløbig ingen arbeidsledighetstrygd. Ei aspirant-lønn e d som e familieøkonomien førr tia...
Å da skal barnehage, strøm førr 2 mnd, husleie og lån betales, i tilegg til at man skal ha mat på bordet....men d ordne sæ altids for snille jente å gutta!:)
*Man får ta d me gått mot  og x-ess det som x-ess kan, før vikinglotto i mårn eller lotto på lørdag..hehe*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits