Første møte med helsesøster og lege

Idag har Elias fått vært på 2 års kontroll med både helsesøster og lege. Han va så flink hos helsesøstra og ho gav oss masse informasjon om mye både når det gjeld unga i 2 års alderen og aktiviteta på Mo. Helsesøstra het Marita og e mammaen til en gutt som går i Elias Johan sin barnehage. Faktisk den gutten som Elias først blei kjent med - d va jo litt arti!:)
Inne hos legen va d mye som va bra og andre ting ikke fult så bra. D endte med 2 henvisninge på Elias. Et før synet til en øyenlege og en til barneavdelinga på sykhuset. Ho hørte å fant en bilyd på hjertet ho mente ikke skulle være der, men fikk en mer erfaren lege til å dobbelsjekke. Han måtte tre rundt på Elias før han til slutt kom frem til at han faktisk også hørte det, men at d ikke va store greiern. Men likevel mente dem at d va viktig og få d sjekka - av en erfaren barnelege. Ho mente at d kan være nåkka som han e født med, og oftest e ikke sånne lyda nåkka å bli bekymra ut av, men før å være på den sikre sia.
Litt bekymra blir man jo altids når dem finn nåkka på ongen som ingen andre har funne på han før, å han har nu vært lytta på en heeel del ganga! Men vi tar d me ro i første om gang åsså vente vi å ser. X-fingran før at ho bare hadde overfølsomme øra:) hehe..

2 kommentarer

Berit_

24.feb.2010 kl.18:31

Åy er jo litt skummelt å få høre sånt, men samtidig godt at de tar seg god tid til å finne ut av det! Lykke til på sykehuset!:) Det kommer til å gå fiiiin!

Ann Sofi

24.feb.2010 kl.22:21

Tusen takk berit:)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits