Jobbintervju

Ja da har æ vært på mitt livs første ordentlige jobbintervju! - Å føle nu at d gikk greit, va sinnsykt nervøs på forhånd, men det tok ikke lange tia før d gikk over. D går jo så greit når man kommer i gang og bynne å samtale.
Men æ forberedte mæ ganske godt da, så nu e d bare å vente i spenning å se om æ i løpet av et par uke får en telefon på at æ e me i det nye restaurantkonseptet SUMM på Byporten fra April, eller om æ va totalt ubrukelig. Frykte jo det siste, men håpe på det første:)
Men vel vel, nu e d overstått og første del av jobben min e gjort, nu kan æ ikke gjøre mer førr æ eventuelt får en telefon om engasjement!

Brukte nu foresten jobbintervjuet som ei unskyldning ( tyypisk mæ ) til å få mæ nån nye klær. Så offisielt sett her e
mitt nye antrekk brukt på jobbintervjue.


   
Tatt me "verdensbeste" kamera - iphone!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits