Strikkaklær

Et lite skryteinnlegg til mi fantastiske veninne og mi datters gumor - Ellen Rebecca som e så flink å strikke til gulle, og til min kjære mamma, som har strikka så fint sett til Arianemora si - og mi!
Dem har gjort en sånn fantastisk utrolig jobb! Elske strikkatøy - ingenting e bedre å få i gave syns æ, å her kommer de to siste, og fantastisk flotte strikkebidragan som e kommet i vårt hus.


Nydelige prinsessa mi i nydelige strikkaklær i "marius"farga fra gumor Ellen!Her e prinsessa i enda et flott sett! En heldress me lue fra mormor:)

Blir så glad  - send gjerne mere! Det e en oppfordring til alle strikkere!:)
Og TUSEN TAKK Ellen Rebecca søta våres og momo - Mona:)

4 kommentarer

Ellen Rebecca

24.feb.2010 kl.23:01

<3 Fin ho va i begge dressan :)

Berit_

25.feb.2010 kl.21:50

ååå så fin ho va!! KJempearti med hjemmestrikka! JEg elsker sånt!! hihi...Ariane er heldig som har noen som vil strikke til henne!!:)

26.feb.2010 kl.00:13

Ja, besteforeldre, oldeforeldre og flinke guforeldre/veninne = superstrikkera, som æ kjenne! Ingen som strikker til din lille tass? strikke du sjøl kanskje?

Berit_

27.feb.2010 kl.09:49

hmm joda prakka på svigermor til å strikke et sånn søtt lite sett+teppe til han ble født! Også har jeg kjøpt en monsterbukse av barehege..hihi..jeg strikker men ikke barneklær..ser for meg at det blir for avansert..men kanskje jeg bare skal sette meg ned å prøve?! Men mormora mi strikke læsta til nathaniel da...så han har masse læsta i alle slags flotte farge og mønster hihi!

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits