Blir d gull - helg?

Da va d endelig, de norske curlingguttan me selveste skipen, Thomas Ulsrud i spissen e i finalen!! Jippi! Glæde mæ max til finalen. Når det kommer til OL-grena så bryr æ mæ ikke så veldig mye om så mye anna enn akkrat Curling og skiksyting! Så blir ei spennanes OL-helg før min del!
Ulsrud & Co gjor en kjempe jobb i går, i sitt fasjonable antrekk - dem vant 7-5 over "Svisser"-land, og d va F A N T A S T I C O!!
Håpe Curling guttan klare å dra me sæ et mangfold av nordmenn til å se finale omgangen, like bra som dem har fenga folket me sine fænsye klovnebukse, hehe:)

Lykke til i finalen!


Bilde fra: http://www.ecc2007.de/uploads/pics/NOR-Men.JPG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits