Dårlig ukesavsluttning!

Idag har vært en kjip dag! Først så våkne man me at man ikke e helt i tipp topp shape, så vise d sæ at Elias sin form ikke e nåkka bedre enn de andre dagan før, heller litt værre - å han får time på legevakta! Der sitt vi fan mæ å vente fra kl 12.50 - 16.25 før d blir våres tur! Ikke særlig artig å sitte så lenge med en sjuk ungen på fange å vente, å væffal ikke arti før ungen! En virusinfeksjon hadde han, pluss at vi har måtte ta en urinprøve av han hjemme som skal på labben i mårn - så e vel bare nåkka som går! Vel hjemme, å etter å ha konsumert mat og drikka ute - sia d tok så sykt lang tid på legevakta, bynne minsta åsså å bli dårlig! Ho har nermest skrekke å vært dårlig i hele ettermiddag, å d va et læven uten like å høre på ho, når ho sku legges.
Før 20 min sia satt æ mæ ned før å skulle slappe litt av, huse va rødda å elias va klar til seng, han fikk bare lov å leke litt å styre. Gikk gjennom mailen min på pcn og der får æ tilbakemelding fra d jobbintervjue æ va på, bynne å bli vant me det typiske standar svare æ får fra dem;

Vi takker så mye for søknaden, alle stillinger er nå besatt,
du nådde ikke opp denne gangen, men vi oppfordrer deg til å søke neste gang.

 Koffør skal dem oppfordre mæ til å søke neste gang, når man får avslag første gang. Det betyr at dem ikke e interessert, og at æ ikke e kvalifisert nok. Syns den e ganske så standar og kjedelig den tilbakemeldinga der. Vil jo høre: Gratulere du er herved tilbudt jobben! Hehe..
Håpe nu ikke d dokke opp mer elendighet i kveld, å at uka å måneden som vi går inn i nu byr på litt mer positivitet enn den siste uka i februar har gjort!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits