F..F...Fredag

Femte mars, Fredag og Fridag før  Fattern i huse!
Eller egentli så sku han på jobb, men først sku han vente t bilen va ferdi på verkstede idag, men klokka tikka å gikk å blei halv 2 før d blei klart før å dra på jobb - altså 30 min på jobb va vell strengttatt unødig, så han slapp å komme. Skulle bare ta helg! Å d e deilig. Så nu sett vi her, me ryddig å vaksa hus, to søte små ( som åsså kan være mamma sine hyena ) som sover. Å vente på kaka.
Jepp, thats right - im baking! Syns vi fortjente ei helg me kakekos. E litt sånn sløv akkurat dein her uka. Null træning, mye Facebook å hjemme med syke barn hele uka! Dem e endelig blidd frisk å rask, å i helga skal vi kose oss! Me kaka å skattejakt. * Mammaen glæde sæ. Arti å gjøre nåkka som ungan sett pris på.*
Vi skal nemli se om vi finn gull å diamanta..Pappa å Elias har testa ut om d faktisk funke å gå på skattejakt i dag, å det gjor vist det, for Elias fant en gullpenge å en rubiin - å inni va d sjokolade! Jett d va morsomt! En kapteinsabeltannpenge med godis - ikke så mye mer som skal til før å glæde et barnehjerte! Oppdatere kossen skattekartferden ender i mårn. Ha en fabilouse Fredag folkens, for det skal familien Simonsen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits