Kupp

Var en tur innom Meyersentret i går for å kjøpe Elias ny dyne og sengsett. Han har vært så kald på netterne så nå har han kjøpt seg en dundyne, som er god og varm! Å i natt sov han rimelig mye bedre enn de tidligere nettene. Det blir høvelig kaldt når det blir minus 18 grader ute, å man holder til i et grusomt dårlig isolert hus atpåtil.
Men det jeg egentlig skulle fortelle var at vi tok oss samtidig en tur ned i kjelleren på samme senter, for der har intersport hatt lagertømming de siste 3 ukene. Trodde det skulle være svært tomt der nede nå, men fant ut at de hadde fått en del nye ting siden sist, blant annet 2009 modellen av addidas skoene som er så populære. Å ser ikke behov for å måtte ha årets modell hvert år, for de er ganske så like hvert år unasett, men at de koster 250,- mot 800 til vanlig, det er bra det. Skulle gjerne kjøpt inn mange om jeg hadde hatt penger, men akkurat nå er det ikke optamalt på den fronten, men fikk kuppa til meg et par sko til Ariane slik at hun har til sommeren. Snuppa har ingen sko å har jo begynt å gå, så derfor så jeg på det som nødvendig. Fikk dem for 200 kr. Samtidig så hamstret jeg til meg en kjempeflott hellu hansen vinterdress. De hadde EN igjen, å den var en str som Ariane vil komme til å passe til høsten/vinteren nesteår, så den tok jeg. Da fikk vi en ordentlig vinterdress fra HH, til gullet vårt for 300,- i stede for 1000,- som den kosta for 3 uker siden da vi var å så på samme dressen til Elias.
Er svært fornøyd egentlig:)

  

Dressen vi kuppa til oss.                          Disse søte små, skal på Ariane sin fot til sommeren!

3 kommentarer

Berit_

06.mar.2010 kl.10:13

åå kjempesøte joggesko da!! Sjefen i huset har også begynt å gå så smått! Spennende for da må man jo kjøpe skooooo!! gleder meg til sommern da han kan ha på converse sko og shorts hihi!! God helg!!

06.mar.2010 kl.21:14

Ja, er herlig med sommer å lette klær. Jo d var jo veldig greit i og med at de var så billige. Var å kjøpte et sånn par ( i voksen ) til min lillebror idag også. ( i sort )

Det er morsomt når de går, å stadig gjøre nye morsome ting.

Concerse sko, har du det eller skal du kjøpe?

Berit_

07.mar.2010 kl.00:52

http://nelly.com/productInfo.asp?qNavigation=categories&qNavigationClass=11&qNavigationGroup=&qClass=&qGroup=&qProductId=4617&qProductColorId=286&language_id=3&gender=6

hihi søte? Nei har ikke..så må nok kjøpe ja. Mye fint der jaaaa!

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits