Skattejakt - gull og diamanter

I formiddag kom det et brev til Elias og Ariane i posten, fra den mektige "grusomme Gabriel." Han skrev om at det lå gjemt en skatt i huset vi bor i for veldig lenge siden, å lurte på om de kunne finne skatten for han. Da skulle de få litt skatt som betaling. Så vi satte i gang å lette. Det ble opp å ned, frem og tilbake, i kriker og kroker, og det lå flere lapper med hint gjemt, i alt fra skap til badekar. Til slutt led hintene oss frem til et skattekart. Og der sto det krysset av hvor skatten befant seg. Elias var en super leter, å sprang frem og tilbake for å finne frem til skatten og tilslutt fant vi masse gullpenger, diamanter, smykker å pærler! Åjåjåj, for en opplevelse. Skuffelsen ble desto større for mor da hun forsto at gullpengene bare var sjokolade - for hun kunne trengt noen virkelige gullpenger akkurat nå, som i gullpenge - gulllotto!
Men men.. det var ikke hell for mor selv denne gangen. Men lille Elias og Ariane var svææært fornøyd med både gullpengene og sjokoladene:) En morsom stund for familien Simonsen.
Etter skattejakten, dro vi til byen for å finne en frisør - for vi er jo i frisørbyen nr 1, her er så mange frisørsalonger at det er nermest en salong pr 3. innbygger! 
Men tror dere ikke at det var bare 1 åpen salong idag, og ingen med ledig time. Pussig det der. Vi endte da opp med å gå rundt på sentrene, Elias fikk kjøre lekebil og vi var på kafe og spiste middag.
Å på barnetv gikk Kometkameratene, eller romkameratene som Elias kaller dem. Snakk om å leve seg inn, her om dagen var vi - for å gå over på noe annet, i byen å kjøpte dyne og pute, å sengsett til Elias, han  fikk velge selv sengsett, å det ble kometkameratene, å da måtte jeg bare kjøpe gardiner til han i samme serie også. Så i dag har det gått i kometkameratene og kapteinsabeltan! En kjempe lørdag for både store å små!:)

Tror mor selv skal ta et glass rødt eller to til kvelds, sammens med litt småsnop? Har vært litt vel mye av det i det siste, men tror jeg spanderer ennå litt til på meg selv i dag - men så er det goderstopp noen uker fremover! Må jo ta litt av lagret slik at jeg kan fylle på igjen til påsken..hehe

Ha en fantastisk lørdagskveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits