Lek i snøen

Etter en hærlig frokost, gikk jeg og Elias ut sammen mens pappa måket snø, for å lage snømann.
5 plussgrader idag her på Mo, så snøen er veldig tung og klam - det kom en del snø ned i natt. Dermed bestemte vi oss for å lage en snømann, siden Elias er så fasinert av snømanne Kalle og jul å slikt.
Vi laget også en liten snølykt, for snømannen eller snødama som det ble, og bestemte at hun skulle få lys i den i kveld når det blir mørkt slik at det ikke skal bli så skummelt å være ute alene:)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits