Ønske i den ene....

Av å til får jeg som alle andre virkelig lyst til å bare drømme meg bort i ting jeg virkelig kunne tenkt meg, men i realiteten ikke har råd til. Å det har jeg gjort igjen. Har sett meg rundt på hus/hytter bil og diverse av klær og interiør som jeg kunne tenkt meg, ikke for at man blir noe mer lykkelig av å ha disse tingene, men for at viss man har hatt råd eller muligheten hvorfor ikke unne seg det, om man faktisk vil ha det. For vår del hadde det for eksempel vært svært gunstig med 2 biler akkurat nå, siden min kjære og jeg har to barn som skal til å fra barnehage og han en jobb der han begynner endten 04.30 eller 14.00 på jobb! Men vi har ikke råd til en bil nr 2 nå - derfor får det bli med å kjikke seg rundt å drømme..hehe
Har også en drøm om at i fremtiden så skal jeg og familien min eie vårt eget hus ( igjen ) og ha en hytte vi kan dra på i helger å ferier for å kose oss - for det hadde vært så godt! Hytteliv er ikke noe jeg har vært vant til, men jeg stortrives i slike omgivelser, og vi har jo hyttetomt, så muligheten for å kunne bygge på den en gang er jo mulig, men alt er så uvist på hva som skjer og hvor vi blir å bo fremover. Å særlig viss jeg skal studere i 3 år i tilegg, da er det labert på inntektsfronten, så man kan fortsatt ikke få verken i pose eller sekk. Prøver å sette meg som mål at før jeg blir 30 skal vi ha vårt eget eide rede og en hytte som vi kan dra til, når vi måtte ønske det.

Her er bilder av noen av de tingene jeg i drømmeland er medeier i, en vakker dag i fremtiden...*hehe*

 
Audi Q7 - 7 seter!                                       Karat hus fra Nordbohus!


En hytte litt for seg selv, nært skog og vann!


Og kjoler. Denne er et ønske blant annet...


*Hopper ut av drømme - drømme land nå, og kommer tilbake til virkeligheten*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits