En god dag

God morgen kjære lesere, eller formiddag om jeg kan få korrigere meg selv. Det er onsdag, været er aldeles nydelig, og alt ligger tilrette for ta dagen også skal bli fantastisk.
Jeg har som mange andre dager også, vært å levert mine søte små til henholdsvis dagmamma og barnehage. I tilegg har jeg rydda unna kopper, måket snø ( for ja, vi har mye av den sorten... ) og nå sitter jeg her, prøver å finne noen fasjonable ord til dere - men det er vanskelig, siden jeg er elendig på å skrive. Prøver samtidig på å nyte en herlig frokost med deilig kaffe til.
 
Frokost og kaffe!!                                       Frisk farge etter snømåking!:)


Har ikke så store planer fordagen annet enn å ta den som den kommer.  Litt klesvask og middag er den eneste plan jeg har fastsatt fordagen.

Når jeg er ferdig å se meg rundt på internett, blogge og sjekke mailen så skal jeg sette meg ned å scrappe litt, og høre på P4!
Elsker p4-kanalen. Så mye god musikk og fantastiske programledere. Nei folkens, nå øser jeg nærmest på med adjektiver her, så tror jeg skal avslutte dette litt for uinteressante innlegget om dagen min, å få satt igang med scrappingen! Ha en strålende dag alle å enhver leser, og kos dere masse idag, for det skal jeg!

Tudelidu....

3 kommentarer

Elene-Mari Eliassen

17.mar.2010 kl.17:14

d va en meget interesang beskrivelse på kordan dagen din skal utforme sæ :D

miss you sister <3 klemklem

Berit_

17.mar.2010 kl.21:49

så flink du e!:) Æ syns du kan ta bilde av scrappinga di å vise oss!!!;)

19.mar.2010 kl.11:21

d ska æ gjøre Berit, sånn ætterkvært!:)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits