Nyter til det fulle!

Atter en lørdag har inntruffe, å faktisk gått så fort at den e på tur å bli avlegs allerede...
Kos kos og atterkos har d vært idag! Va heldig som vanlig, å fikk sove lenge idag igjen! Etter en vel fordøyd frokost blei d  bytur i et helt himmelsk flott "påskevær." Dær æ faktisk før første gang va iklædd skjørt ute, d her året! Va deilig!

Når d e sagt så må æ få låv t å si at æ trur æ har kjøpemani! Når æ ikke kan handle de tingan æ spontant ser at æ får løst på, så blir æ dårlig!! E næssn som at kvalmen tar mæ, blir førtvilt å irritert samtidig som at æ blir vældi trist på en gang! E så mye fint i butikkan før tia, både t mæ å ungan - d e helt før jævli å ikke bare kan kunne kjøpe d æ har løst på! bah! Særlig når d står; "prisfæst daga", ja før d har d næmli vært de 3 siste dagan på Anfi Meyer! Mange kule både vår og sommerklær og sko til en billigere penge enn normalt, men sia æ fortsatt e arbeidsledi kan æ desverre ikke handle så mye som æ gjerne skulle ønske at æ kunne...men men! Har funne ut at æ blir manisk deprisiv inntil et par tima ætter at æ har vært på kjøpesentra! hehe..Må liksom gå et par tre runda ækstra å ta å kjenne på klærne før æ går ut. E næssn såm at Sverre må dra mæ ætter veska, å ut av butikken mens æ gjør alt æ kain før å holde fast i stativan før å bare få en siste tutch på plaggan! Før ikke å snakke om skoan!

Har længe vært på utkikk ætter en kjole, i å me at æ desverre ikke har så mange, å at dein ene æ har e litt før stor, så etter utallige ganga me leiting fant æ ut at æ sku tusle en tur innom Match idag, når æ alt va i gang me "ta på alle klærne æ kommer over" runden min.. Å DÆVEN dæm hadde mange fine kjola der inne, men før nåkka prisa - sånn 1500 til 3000 kroners klassen før næssn alle kjolan, nån dyrere og et fåtall billigere, men tenkte; svarten heller, æ prøve! har ikke prøvd kjola på lenge. Så æ håppa inn i garderoben fikk hjelp av ho dama som va på jobb å prøvde sikkert 10 kjola! Å æ førelska mæ i 3 av dem! 5 va veldig fin til mæ, men 2 va helt uaktuell t mi pengbok så hang dem fra mæ ganske så me en gang. D skar sæ ned t 2 av kjolan t slutt, å d blei et valgetskval før mæ, men når dama i kassa sa at æ kunne få dein ene t halve prisen så nølte æ ikke. Sto å veide frem å t bake mellom en blå silkekjole som va dødstøff!! t 1100, og en svart mer safe kjole med fine snitt som man kan kjøre røft tilbehør til, å bruke t alt t 1400,- . Men endte på dn til 1400 da æ fikk den t halv pris! Så får æ heller satse på lotto eller ett eller ainna som kan gi mæ råd til å kjøpe den peisekule lilla/blåe silkekjolen!
Ætter endt handletur, som da Sverre å ungan væl å merke va me på, å godkjente ( hehe ) tok vi oss en hyggelig kafetur!
Og i ettermiddag mens ungan har blunda litt, har vi fådd rødda unna en del klær, rødda og shaina bilen litt og vaska lætt over huse!
Etter middag, barnetv og godterkos på ungan har vi malt påskeegg ilag! Som vi skal ta me oss nordover før å pynte på på hytta ( ute ) t påskeharen:) Både store å små har kosa sæ veldig masse i hele dag! Å kanskje spesielt æ som e blidd en kjole rikere! hehe..
Så da får vi avslutte kvelden me sjokolademousse, new energi og en koselig kveld me stearinlys å tv, men min utkårede! Mangle bare et par million i lotto no som kunne gjort mæ bittelitt mer lykkelig! hehe...:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits