Evergood!

Vet at Evergood ikke har nåkka me Friele kaffe og gjøre, men va bare nødt å ha den overskrifta sjøl om at innlegge skal handle om mine "must haves" på konsumeringsfronten!
Æ har nemelig fådd d før mæ at æ like en sort kaffe bedre enn alle andre akkurat nu, i tilegg så har æ fådd et sykt behov før sjokolademousse som erstattning før godter. Så unasett når æ har løst på godter eller nåt søtt før tia så går d i sjokolademousse. E styggelig redd før at æ kan bli relativt fort og mektig lei snart! hehe..
De to type produktan æ snakke om her e Friele sin instant kaffe, frysetørka! Jepp, thats right - og Freia sin Sjokolademousse med 70% sjokolade ( biter ) i! Trur d blei min favoritt da æ fant ut at 1 posjon av dein desserten innholde så lite som 110 kcal med lettmelk, å bruke man ekstra lett eller skummet blir det altså ennå mindre.

Kanskje æ skal prøve dein derre Tiramisumousse  - dein e me kaffesmak!

Åsså dein fantastiske pulverkaffen, Friele Instant  -   e en pulverkaffe som er frysetørret arabica-kaffe fra Colombia.Dein e herlig me en søtlig aroma og fin syrlighet. Kaffen beskrives som fyldig og balansert, og i min gane har kaffen en god ettersmak! Ikke bare smake dein herlig, men dein ser fristanes ut åsså, me en skumtopp som smake hærlig!
Anbefale alle kaffedrikkera å prøve dein her som supplement eller erstatning til vanlig traktekaffe. Årsaken til at æ prøvde dein her kaffen va at æ ikke orka å trakte ei halv/hel kanne med kaffe før å så drikke en kopp eller to, etter nån tima på trakta bynne kaffen å bli så besk at dein ikke lengre e god, så fant ut at d hold me pulverkaffe, før da kan man fort hive opp en kopp kaffe eller to, å nu drikk æ daglig mange koppa me kaffe! Relativt urelevant informasjon da, men før dåkker der ute som faktisk like kaffe og syns d e et ork me trakting før en kjapp frokostkaffe eller bare skal ha en kopp etter middag, så sir æ ;

Prøv Instant!:)Me, myself and I cant' get enough of Instant & sjokolademousse!

3 kommentarer

Berit_

22.mar.2010 kl.13:46

mMMmMmm kanskje jeg må prøve litt sånn sjokolademousse! Det hørtes så godt ut!! Og ingen ting gjør det vel om at den ikke er såååå gale med kcal!?! braaaaa!

Min bedre halvdel er kaffeGÆRN! Så han står for kaffen i huse, og da mener jeg kværne bønner...osv... hel prosess!! *hoff* Men det blir GOOOOD kaffe!;)

En kjempegod kaffe jeg drakk var hos Line123 på Jakob sin 1 års dag...den var såååå god. nam...og den kommer herfra...http://webshop.timwendelboe.no/Product-Tekangu,-Kenya-250g_26.aspx

litt fancy men god var den!

22.mar.2010 kl.21:44

Ja, en halv pose med sjokolademousse er 220kcAL! oG VELDIG levelig som kveldskos:)

Nåh, så hærlig! Sku hadd pressa å d å, skulle vært enn sånn barist han mainn din!:) hehe..

Flink du e å læse bloggen min berit_

Berit_

23.mar.2010 kl.14:25

Ja jeg syns det er moro å lese om andres hverdag! Er en blogoholicLESER;) hihi..

også må jeg jo få med meg om folk er like normal/unormal som meg..:p

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits