Siste sprøyta & siste kuppe!

Ja, da va siste sprøyta i trippelvaksina tatt på Ariane! Håpe ho slepp unna feber og irritasjon de neste to dagan nu, d fortjæne ho etter at ho har gått å hangla lenge me hoste og snørr!

På tur fra helsestasjon idag bestemte æ mæ før å ta en snarvisit innom KappAhl, før der va d lenge sia  æ hadde vært, å d skulle æ ikke gjort, på samme tid som at æ faktisk e glad før at æ gjor d! Fikk 4 bukse t 19,- stk t ungan, kjøpte åsså nåkka hue, og en hello kitty topp til nedsatt pris, som æ skal legge i gave. I tilegg fant æ nån tøffe pilotbrilla æ bare måtte kjøpte til Elias!:)
Æ skulle seriøst ikke hatt lov til å ha bankkort - magnetstripa brennes når æ disponere det ( fritt, vel å merke.)
Kan førstå vess sverre blir overgitt av mæ nån gang, men ser det positive i det. Alt æ kjøpte idag hadde en ordinær verdi på 1250,- å d betalte æ 249,-! E jo et kupp d da, sjøl om at vi egentli ikke har råd til å kjøpe klær bare før å kjøpe! Men byttsann! Skuupa nu til mæ nåkka klær, så e jo rimeli førnøyd! Å her kommer  bilda:

 


Å min søte frøken sunshine på tur fra helsestasjon - me sine nye velkledde solbrilla!


3 kommentarer

Berit_

23.mar.2010 kl.14:29

Hihi så stili hu er!!!! Jeg elsker kleskupp!! Da måååå man jo bare shoppe! Det er noe vi kvinner vet!!;)

Elene-Mari Eliassen

23.mar.2010 kl.22:33

D va et kupp i sæ sjøl å spare 1000 krona ! :D

Glæde mæ t å se dåkker ijænn på lørdag <3 stor klæm fra sis <3

hilde

25.mar.2010 kl.00:12

kjempeflink du e te å finn kupp da, arti med shopping! Og du e ei stilig dame syns æ

"lillehilde"

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits