Effektiv på en onsdag

Klappe mæ sjøl på skuldran - før idag har æ vært flink! Driv å pakke å vaske unna klær sia vi skal starte nordover i mårn kveld, samtidi som at æ har en syk unge å ta mæ av! I tilegg har æ bakt pizzahorn etter egen oppskrift før å ha me på turen nordover, å dem va NYDELIG!  Lure sjøl på kossen æ har fådd tid til alt, før dagen har gått i ett, men likevel e dagen enda ung! Har jo fådd hjelp fra Sverre også, sia han har vært hjemme i formiddag - har kveldsvakt på jobben idag, og dagvakt i mårn tidlig, å etter d, bær det i bil i 1 døgn, før vi e "hjemme" i Honningsvåg! Skal bli superduper godt å se familie og vænna igjen, å være på "ferie" me familien! Har jo pakka som om vi skulle på jordomseiling i 2 år, men sånn blir d gjerne når man har unga, å særlig når man både skal ha vanlige klær, hytteklær som da innebær en del ytterplagg og ekstraskifte me sæ!
Før uten om alt d her, har æ faktisk rokke å vært å tadd Solarium og infrarødbadstu på Friskhuset, som har tatt 1,5 tima av dagen!

Nu e d halve dagen igjen cirka, og Sverre e snart på tur på jobb, dermed lure æ svært gjerne på ka æ skal ta mæ til resten av dagen?! Regne me at d ikke blir stort, sia snuppelina mi ikke e helt i slaget! Ho fikk nemli vaksina i går, å som æ frykta blei ho uggen av dein, ikke d at ho har feber, men ho e sutrat å svært kosat, i tilegg til at ho hadde spydd ut både sæ sjøl å senga i natt. D rare e at ho ikke har våkna å skrekke i natt - ho har sikkert vært så "neddopa" av lukta at ho ikke har klart å våkne *Huff!*
Så d blei bading i fageråsen kl 07.30 idag, ikke nåkka kværdagskost akkurat, å masse klæs/spyvask!

Men nu skal æ avslutte bloggen, før min kjæreste Sverre må bak sofaen som æ sitt i for å hente en snusboks som e vikti førr han før han skal på jobben, så......
 
CHAO!! :))
Pizzasnurran, som by the way va vældi go!

2 kommentarer

Ellen Rebecca

24.mar.2010 kl.22:47

Ka slags fyll har du i snurran dine den her gangen? :)

04.apr.2010 kl.10:58

kyllingkjøttdeig og pizzafyll og mozarellaost:)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits