Påsken anno 2010

Herlig! Det har denne påsken vært. Forrige torsdag satte vi oss i bilen, retning nordover via Sverige for en uke med påskeferie med familien, og offisielt hadde vi påskeferie da vi trådte ut av bilen fredags morgen ved endelig destinasjon; Honningsvåg! Det var godt å se familien igjen!
Lørdag den  27.03 arrangerte vi en sølvbryllupsfest for pappa og mamma, som i utgangspunktet skulle være hemmelig og en overraskelse, men smart som de er, mamma og pappa så forsto de at noe var på gang. Men gleden ble ikke ødelagt av den grunn! Vi hadde en kjempefeiring på Corner med gode venner/familie, og er godt fornøyd med dagen!:)
Søndagen dro vi innover til Krokelvdalen på hytta hvor vi fortsatte og ha det koselig! Var mye ute, nøt vår første påske på familien Eliassen sin ganske så nye hytte. Og onsdagen tok vi turen fra Krokelvdalen til Kokelv for å være med Svigers på hytten deres. Dagene var flotte og vi koste oss masse der også! Uken gikk usedvanlig fort, noe den bestandig gjør når man har det hyggelig, og lørdag bar det utover til Honningsvåg igjen, siden Sverre skulle kjøre hjem igjen Søndagen.
Men vi rakk en hyggelig middag med spill og morro hos Nadiavennen, lørdagskveld også! Kjempegod mat og dessert hadde de stelt istand til oss! Atter en herlig dag!
I går var det derimot ikke like koselig, for da dro Sverre tilbake til Mo, hvor arbeid venter på han i morgen, så regner med han bruker dagen idag på å sove etter utallige timer i bilen!
Påsken har vært helt staslig, med etegilde , drikke og hyggelig selskap! Nå venter det ennå ei uke for meg og ungene i Honningsvåg, å skal prøve å få en likekoselig uke nordpå med litt sunnere matinntak vel å merke, før det bærer til midt-norge og den rutinemessige hverdagen vår igjen. Eller den vil nok ikke bli helt lik som  den var før vi dro nordover, men det er for at jeg har fått meg JOBB!! Jepp, de som ikke ansatte meg først ringte å ville ha meg i jobb likevel, iallefall ut sommeren! Noe som passer meg perfekt for jeg er drittlei av å gå hjemme og ikke gjøre noe fornuftig ut av dagene, og siden jeg høyst sannsynlig skal begynne på skolen til høsten kan jeg bare jobbe frem til 1.august! Så så langt lover det godt, kanskje jeg kan komme i kontakt med mennesker igjen..hehe!


Ha en supertruper siste dag av påsken , 2påskedag!


Noen bilder fra sølvbryllupsfesten påfølger:

Sølvbryllupsparet!
Skulle ikke tro at dem runde 50 straks de her toan! :)


....tradisjontro må kaka åpnes!


Tripp, trapp og tresko både i alder og høyde...


Mamsen og Papsen


Familien 


Familien med svigerbarn


Meg og min elskede


Meg


Én kommentar

Berit_

08.apr.2010 kl.20:15

åå så koselig påske! Og du var jo såå flott!! Både med og uten skoa! hihi..;) Hot mama!

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits