Ost og vinkveld

Fredag bruke å være godterdag her i huse, men nu har æ spist så mye godter i påska, på tirsdag å sjokolademousse i går, at æ har bestemt mæ før å spasere inn til byen å finne et utvalg av gode kjeksa og osta å by min kjære på ost, kjeks og vin i kveld! Trur d kan bli veldi koselig, kanskje man spanere på sæ et par kybbelys ekstra åsså, så man kan få ei litt ekstra romantisk stemning.


Min kjære skulle egentli jobbe kveldsjobb idag, men p.g.a dein askeskyen som da stoppe store dela av flytrafikken idag, så dro han på vakt idag tildlig før å kjøre SIM, men så åpna det før trafikk nån tima, å jobbe i stede før dagvakt  - så æ e så heldi at æ får ha han hjemme i kveld, å tenkte derfor å gjøre nåkka koselig. Blir nok en av de siste helgen på lang tid fremover at vi kan kose oss, sia æ bynne å jobbe å trolig må arbeide neste helg. Dessuten bynne han også snart me helgevakte, så vi blir gåanes på skift, å da e jo ingenting bedre enn å bruke tid på kværandre når man kan.

Nu skal æ ta springfart å hoppe i klærne, spasere ned til polet å finne en utsøkt vin, å kanskje et par cider til Sverre, som han før første gang fikk smaken på i Påsken, å så digge inn i ostedisken på enten mega, ica eller bunnpris -
 
Ja før dem har en hel del mer å vælge i her enn hjemme i Honningsvåg, å d kan æ ikke få sagt mange ganga nok, så viss man nu en vakker sommerdag skal fløttehjem igjen, så blir d rart å ikke få tak i det man de siste mnd har vært vant me! Men så skal jo nordkappværingan ha d, at dem e godt vant me å ha et platonisk forhold til det meste av mat ingridiensa - just på grunn av utvalget, så d blir likevel ikke så rart, før man vet jo akkorat kossen d e!

Skal glæde mæ over helga, ost og vinkveldn til min kjære, åsså får dåkker folkens
ha ei strålende vårhelg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits