Hvorfor blogge?

En blogg skal være et nettsted hvor alt fra en til flere skribenter publiserer oppdatert innhold, som ofte inspirerer. En blogger gjør ofte utstrakt bruk av pekere til andre nettsteder og andre blogger, å på den måten bidrar man gjensidig med søkermotoroptimalisering.

Min blogg på lik linje med svært mange andre går ikke under denne formen for blogging. Jeg startet i all hovedsak med blogging for å vise min kjære litt om livet her hjemme, i bildeform og med et par tre tause innlegg iblandt mens han gikk på skole i Sverige. Etter en periode med lite interesant blogging la jeg hele prosjeket blogg vekk, men tok fatt i det igjen, på hele familien var på flyttefot. Nå fire måneder senere forstår jeg fortsatt ikke poenget med mange av mine blogginnlegg, men ser på det som fin oppdatering på vår alminnelige hverdag til familie og venner.
 
Har brukt våren til å lese igjennom en hel del blogger rundt om på nett, og for meg er mye av innholdet på et titalls og ikke vi begynner og nerme oss hundretalls-blogger mange ganger absurde. Forstår at det er traust for folk å lese om hva naboen eller en bekjent gjorde sist, hva de spiste til middag eller hvor mange maskiner med klær de har vasket. Men det er vel så kjedelig og lese de bloggene der man skriver om kinofilmer, hvilke sminke som veldig mange skriver om; mat! Men det er vel dette som er blogg, og noen blogger inspirerer mer enn andre. Selv syns jeg det er litt morsomt og se hva folk skriver om, å det som inspirerer mest er skriveteknikkene noen bruker. Er svært sjeledent at  innholdet fenger.
 Ida Wulf for eksempel, en veldig god blogger, hun skriver godt å det virker altid som om hun har noe å skrive om, uten å by for mye  på seg selv og sitt, samtidig føler jeg har insikten rundt henne er relativt høy, Men så lever hun faktisk av å blogge for tiden, for så godt kjent har hun gjort seg rundt det. Så det kan for mange være det som er intensjonen med blogging - lett og se på hva andre får til, å dermed prøve å etterlignde dette selv. Selv vil jeg aldri ha ærend med å klare å oppnå så mange lesere, å dessuten har jeg ikke store interessen for det heller, for det krever en hel del, og leserne forventer jo noe av deg som skribent.
 
Men for å avslutte med svar på; "hvorfor blogge?"
kan jeg bare konkludere med at det er en grei, gratis og opp i dage måte å oppdatere familie, venner og andre nyskjerrige lesere om deler av hverdagen din på. Ut fra statistikken har jeg ikke mange faste lesere, men jeg har noen og til dem vil jeg bare si; det er hyggelig at dere leser bloggen min. Tviler på at jeg noen gang blir godt nok til å skrive som de store bloggerne, og heller på at innholdet blir så veldig "bloggaktig, " men for meg er ikke bloggen hvilken sminke eller hvilken restaurant som er bra, den biten kan jeg heller lese av de som finner dette mer spennende.

Peace out fra Mrs Sophie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits