Travelt og hektisk

Uka som er nå, har gått rakettfort! Onsdag startet jeg i min nye jobb på restuaranten Summ / kafeen stop og har desverre ikke verken hatt tid eller overskudd til blogg.
Onsdag hadde jeg nesten en 12 timers arbeidsdag, og likeså på torsdag mens Fredag var litt lettere, selv om jeg var sent hjemme. Lørdag var det også jobb så dagen idag er første dag for utpust. Denne første arbeidsuka har vært interesant, spennende og krevende på en gang, å frem til igår har jeg foreløbig bare vært i kafeen, i morgen skal jeg i restauranten for første gang, å har litt blandet følslse på det for akkurat nå trives jeg godt oppe, og vil egentlig ikke starte på ny runde med opplæring.

Utenom arbeid så var jeg og min kjære en tur ute å spiste i går kveld. Dagmammaen til Ariane kom hit og satte barnevakt for ungene, så vi fikk litt alenetid, det var deilig! Første gang vi er ute her på Mo, og altid hyggelig med litt egentid sammen, for fremover blir det mye "hei" i døra siden vi jobber turnus mot hverandre nermest.

Dagen idag har jeg brukt på restitusjon av kropp og sjel - hehe! Etter å ha vært hjemme i et par år, så setter 40 arbeidstimer på noen dager seg godt i musklaturen. I tilegg har jeg sittet og revurdert studievalg for høsten. Sliter med tanken på å skulle være 3 år vekke fra min kjære med å bare se han et par dager i mnd. Fulltids student og "alenemor"  til 2 blir min tilværelse, og det er svært lite fristende. Så jeg har tenkt mye og frem og tilbake, men så er det ikke bare bare å finne noe som er deltid og interessant på en gang! Så er litt her: " what to do?!"

Ellers så har Ariane prinsessa vår lært en del nye ting og et par ord, og viser tydelig forståelse. Mens Elias Johan er blitt dokongen i fageråsen. Han spring frem og tilbake mellom bad og stue og skal på potte. Han har en del uhell, men han er så flink å si ifra før han må gjøre sitt fornødene nå, så regner med at gullet er bleiefri i sommer! Blir bra!:)

Peace out fra Fageråsen, på denne snøtunge søndagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits