Lady Gaga

Da va d endeli min tur! Har aldri vært på konsert av større art, men 16.oktober i år, skal æ å Naddisen fære på Lady Gaga konsert i spektrum! Å æ glæde me helt uslåelig masse!
Snakka fort me søs åsså, å ho sku vist åsså fære! D blir nice! Kommer til å bli bra!:)

2 kommentarer

ailin

26.apr.2010 kl.11:51

Å du er heldig :-) Jeg og vil, du får det nok sykt kult. Jeg har vært på konsert med kiss når jeg var liten og robbie w. Og det var bare helt rått. Så det der blir bra :-)

Lisa Kristina

26.apr.2010 kl.12:01

Jeg vil også! :)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits