Det er tid for fredagskos!

Før jeg dro hjem fra jobb idag, handlet jeg inn ingridienser til kyllingsalat å skar den opp på jobb. Så mye greit kjøkkenutstyr, gode kniver å lett tilgjengelig matsøppel - at jeg bestemte meg for å lage maten der, så jeg slapp ryddinga og oppvasken hjemme. Sparte sikkert en god del tid også på å gjøre det der, i tilegg var det godt når man kom hjem å fikk ryddet å bare sette seg rett ned for å spise middag! En delig salat med både feta, oliven, kylling, ruccola og annet grønt og rødt i! Salaten serverte jeg til små bruschetta med hvitløk og limepepper/kesamdressing til! NYDELIG!

Etter kveldsen til ungene dro jeg på helgehande (  måtte jo fylle opp kjøleskapet, siden det er røddag i morgen ) l, å bestemte meg på tur på butikken om å kjøre en tur til byen for å leie film til meg og min kjære, men filmutvalget på MiX var ganske vanvittig. Mye tull å tøys, å mange lite omtalte filmer som Nyheter for tiden, så endte opp med en Sience-Fiction/grøss/thriller som heter Nærkontakt.

"Nærkontakt - the fourt kind" handle om en Dr.Abigail Tyler som videodokumenterer vitnesbyrd fra mennesker som kan ha blitt bortført av aliens i Alaska, der antallet rapporterte saker er høyere enn alle andre steder. Det viser seg at deres historier, uavhengig av hverandre, innholder likhetstrekk og Abigail kommer på sporet av skremmende sannheter.
Dette er en film som blander fiksjon med virkelige lyd og bilde opptak! Snakk om å freake meg ut en fredagskveld.

Men likevel var det kos, for jeg satte sammen med min utkårede å så filmen og spiste snop i et nyryddet hus!
Og det er litt av fredagskosen, sette seg ned kose seg med godt og film i koselige omgivelser, dessuten har jeg frihelg, i morgen er det tivoli på familien Simonsen og sist men ikke minst; Sverre har sikret seg jobb, så lenge han står ved utsjekk her på Mo! Så Gratulerer til han <3

Men nu e klokka snart 00.00, å fredagen e snart over, så nu e d bare å krype i senga å håpe på at morgendagen bringer mye hell med oss! Og at vi får d strålende. Kunne gjerne tenkt meg en telefon fra Norsk-tipping! Da hadde d vært tid for lørdagskos!

Chiao:)

Én kommentar

Christina

01.mai.2010 kl.00:32

:D kjempe gla i dokker

<3

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits