Oppgradert blogg

En dreven bloggskriver kan æ desverre ikke karaktisere mæ som, men æ e en blogger med lyst og vilje til å bli det sånn etterhvert. Akkurat nå handle det om å komme igang, forstå bloggen og vise våres ( familien ) sin hverdag i bilda og fortellinge.
Idag har æ vælt å oppdatere bloggen min, før syns dein æ hadde va kjedeli. Og kunne sikkert fådd dein nye bedre til, men sjøl de små forandringen fryde!
Og syns at hedingen dein her gangen blei litt mer "moderne" enn dein æ hadde, så dein fikk gå! Blir sikkert å lage ny igjen om nån mnd, men nu skal dein her hedingen få pryde bloggen ei stund fremover!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi blei navne mitt da æ en vakker vinterdag i januar før 23 år sia kom t verden. Æ va mamma å pappa si førstefødte pia, å har vokst opp me nån kjæmpe snille foreldra å tre søsken. Idag e æ gift me verdens snilleste mann, som e min bestevenn og goe støtte, sammen har vi 2 helt enestående og flotte små som vi sett høyest av alt i hele verden. Nyåret 2010 flytta vi til Mo i Rana å her skal vi bygge å bo. Bloggen skal være et fortellingsted om våre værdagshendelsa, våres vei mot en sunnere hverdag å et sted kor vi dele bilda, sånn at familie å vænna som e interessert kan følge me på våres daga e. Ellers kan det komme innlegg om dagsaktuelle tema som både inspirere og provosere.

Kategorier

Arkiv

hits