Da fløtte man hjem

5 juni har æ min siste dag på jobb - sia d nu e bestemt at vi fløtte hjem.
I uke 23 skal Sverre ha utsjekk, han blei idag oppmeldt, å dvs at sist i uke 24 e han klar før jobben i Honningsvåg.
Og da blir vi å fløtte hjem! D e me blainna følelsa før min del. Har kommet så godt på plass her på Mo, e endelig bynt å bli kjent med folk, å har d veldig bra på alle plan. Å måtte gi opp d før Honningsvåg e en litt kjip tanke, samtidig som at d blir godt å komme nermere familie og vænna. Før d e ikke å stikke under en stol at når man har små barn ønske man at dem gjerne skulle fått vært mer sammen med familie, og sia vi begge ( les: Ann Sofi & Sverre ) har familien på øya så blir d finfint!
Men skal vi fløtte hjem har man jo gjerne behov før en plass å bo, å d e i det moduse vi e i nu, skal vi kjøpe, leie, bygge eller ka? Ikke ænkle valg å ta nei.
Men nu har vi nu en drøy måned på oss å planlegge d hele før d bær hjemmover. Blir jo selfølgelig en litt  "ustabil" sommer sia Sverre skal i opplæring hjemme, æ ikke har jobb, unga ikke barnehage og vi nok må leie i førsteomgang uansett ka vi bestemme oss før - men prøve å se langsiktig på at det kommer t å fikse sæ å bli mer stabilt!

Hei & Hopp fra mitt lille hjørne før dein her gangen!

Én kommentar

Christina

10.mai.2010 kl.20:55

liker :D

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi hete æ. Gift me verdens desidert snilleste mann, mamma t 2 søte små som fylle livet mitt me glæde, kjærlighet og de bekymringe som måtte følge med d å være mamma! Er svært tilfreds <3

Kategorier

Arkiv

hits