8 mai 2010

Idag har æ å en kolega hadd åpning av arbeidsplassen å "ansvare" uten sjæfen aleina, å d har gådd storslått! Vel å merke mye og gjøre til tider, men vi har hele tia vært på, å fått tatt unna d som har vært nødvendig!:)
I tilegg kom min søte familie på lunsjbesøk t mæ, så æ hadde en kake og kaffelunsj idag - me andre ord, ikke helt ulik alle de andre dagan på jobb * huff*!
- Ikke særlig bra før vekta, å jobbe på Stop!
Men nøyde mæ bare ikke me en lunsj me familien, tok liksågreit me mæ hele gjengen inn på H&M, sia æ ikke har vært der nåkka særli å handla, tross at æ jobbe vis a vis me butikken! På H&M fant vi 17-mai og sommerklær t begge ungan, å d gikk nu litt kronasja ut. Men alt koste jo, unasett kor og katti - lite som e gratis her i verden.

Idag e foresten min og Sverre Johan sin 5 årsdag! E rart å tenke på at tia har gådd så fort. Men likevel føles 5 år så lite, me alt d man har opplevd sammen. 2 nydelige unga har vi åsså fådd på de her åran, å kanskje kan en tredje man komme, inna for de 5 neste - kem vet! * hehe*
5 år idag, og 2 års bryllupsdag i mårn! Sistnevnte her e enda mer utruli å tenke på, før de siste 2 åran har jo rasa avgårde! Helt sjukt! Kjenne jo på gikta at æ bynne å bli redd før å bli før fort gammel! huffamæ!

Trur æ avslutte nu før æ blir redd både d ene og d andre, så shalom fra mæ. Over å ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi hete æ. Gift me verdens desidert snilleste mann, mamma t 2 søte små som fylle livet mitt me glæde, kjærlighet og de bekymringe som måtte følge med d å være mamma! Er svært tilfreds <3

Kategorier

Arkiv

hits