17 mai vol.2

Da va endelil siste del av 17-mai dagen pakka ut i tekst og delt med dåkker..

Etter en fantastisk nydeli frokost me verdens beste familie, så bar d i finstasen å så opp t Selfors! Der gikk vi i tog me Engveien barnehage å Elias hadde d som plommen i egget, bortsett fra at vi måtte gå ut av toge etter hvert før d va slættest ikke ungan som bestemte tempoe, d va de voksene - så vi tura jo av gåre i springfart.
På selfors fantes d ikke ledige sitteplassa i kafelokale, å d va FØR toge va kommet inn, så vi tok søtingan våres me å kjørte opp til Røssvoll  ( et lite sted, litt nord for mo, ca 15 min kjøretid ) å der va ungan å lekte, spiste pølse å fikk styre litt, men da va være blitt litt kjipere. Duskeregn og vind, men en fantastisk temperatur!:) På Røssvoll traff vi åsså Marianne og Steinar ( kollega av Sverre ) og Svein-Ove! Veldig hyggelige folk.
Ut på dagen dro vi inn til byen, så på ulike arrangement. Ungan fikk leke i hoppelott å vi kosa oss me Is. Vi avslutta 17.mai i byen rundt kl 16.30 før da va Ariane sliten. Dem fikk sæ en film, å så bar d hjem til litt ordenli mat og tv-underholdning. Hadde en strålanes dag! Skulle selfølgeli hatt familie å vænna rundt oss, men dagen va likevel komplett før oss! Mørbradbiff å fløtepoteta va laga t husets eldste sjæle. å d va nydelig!


Nån bilda fra dagen følge:

3 kommentarer

Ellen

19.mai.2010 kl.01:52

Superflotte familien :)

Berit_

19.mai.2010 kl.11:33

ååå så koselig 17 mai dere har hatt!:) De e suuupersøt de ungan dine!! Og jakken til Elias...NICE;) kor e den kjøpt?

19.mai.2010 kl.17:32

Berit, dein e kjøpt på KapAhl:)

Tusen takk forsten!

Takk Ellen Søta!

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi hete æ. Gift me verdens desidert snilleste mann, mamma t 2 søte små som fylle livet mitt me glæde, kjærlighet og de bekymringe som måtte følge med d å være mamma! Er svært tilfreds <3

Kategorier

Arkiv

hits