God morgen mine brødre og søstre...

Brødre og søstre er de venner man selv velger, å til alle dere mine venner, en riktig god morgen.
Er lenge siden jeg har blogget nå, men har verken funnet tid, bloggtema eller lyst før idag. Har alt vært våken i litt over 1 time nå, kaffen er konsumert, ungene er skifta på, å nyhetene ser jeg for 2 gang idag.
Det er fredag, det er fri - for det er barnehagestengt idag, å da må jeg være hjemme med Eliasgutten min - å vi skal kose oss med is og kake på Byporten senere idag mens Ariane etterhvert skal til dagmammaen. Hun var hjemme i går, så idag skal hun få være noen timer sammen med dagmammaen.
Streifa me blikket akkurat over klokka å la samtidig merke til at datoen er 28.mai, og det betyr snart sommer, snart hjemflytting og ikke minst - datoen idag er godt lagret i minnne - Pappa vant nemlig i millionsjansen på Lotto for 4 år siden idag, den 28.05! Tenkte kanskje jeg skulle kjøpe meg lotto idag,og itilegg et flaks eller to for å se om flaxen å lykken kanskje kan stå meg litt bi nå, for det kan jeg virkelig trenge! Har ikke vært den heldigste når det gjelder økonomi i det siste, så litt flax hadde vært tingen nå! Men ønske å håp er en ting, virkeligheten noe helt annet! Men likevel skal dette bli en god dag det kjenner jeg på meg! Får liksom en godfølelse når været er 14 grader så tidlig som halv 8, når jeg ironisk nok hører sangen "billionaire" av Travie McCoy! Dessuten er det langhelg og bare 1 uke igjen for meg på jobb før jeg slutter. Så er det pakking, nyting av de godværsdagene jeg får før det bærer nordover til 71.10.21!

Ha en fortreffelig dag, nå er det frokost tid!:)


Kos tidlig en fredagsmårra.


Kos!


Kaffen må man ha!


Elias sitt å leke, å bæsje sæ ut i all hemmelighet. Typisk når han bare har truse på:/ !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

23, Rana

Ann Sofi hete æ. Gift me verdens desidert snilleste mann, mamma t 2 søte små som fylle livet mitt me glæde, kjærlighet og de bekymringe som måtte følge med d å være mamma! Er svært tilfreds <3

Kategorier

Arkiv

hits