Livets fantastiske side

Det er på sånne dager som idag, at man får tid til å fundere å tenke på de lyse sidene ved livet, særlig når man sitter i sofaen, ganske nyoppstått, men likevel såpass våken at man har hatt fantastisk familietid å frokoststund, som i full praksis egentlig er lunsj - med kaffekoppen i hånden å spærrer øynene ut stuevinduet og ser hvor trasig både været og lysforholdene ute er, å da vrir fokuset tilbake inn i stuen, som er din egen, hvor både hærlig mann og fantastiske barn sitter å sysler med hver sine ting. Slikt som i vårt tilfelle er barnas fokus på barnetv, mens mannen syns det er godt å slappe av i sofaen.

De gode stundene er det stundene man har det best meg seg selv i, og virkelig førler at man lever! Øyeblikk som da min datter på snart to, kommer springene i mot meg helt impulsivt og omfavner meg med en kraft man skulle tro var umulig for en toåring å ha, hun trår til med en superklem og et lite kyss og ser på meg å smiler, som om det er uker siden sist vi har sett hverandre. Hver gang er som en gjenforening. Eller når gutten min kommer å bort å spør om å få sitte på fange mitt for at det er mye bedre enn å sitte i egen stol, og øyeblikk som da han helt plutselig kan si "mamma du er ikke dum", eller " mamma, jeg er glad i deg!" Det er øyeblikk som blir printet inn i hjerteroten, og forblir dær.

Helgen har for min del, har vært av de bedre helgene vi som familie har hatt sammen, med masse fine øyeblikk, gullkorn fra eldste gutten, å stunder hvor vi sammen har vært supersosial.
Vi har brukt tiden vel, å både fått vært sosial med barna, venner og alene som kjærester.
Vi startet helgen med å være hjemme fra barnehage på fredagen, og brukte dagen både ute, på lekebutikken å hjemme med en nyinnkjøpt film, der hele hurven satt sammen i stuen og nøt et hjemmelaget måltid laget av meg og eldstegutten min - deilig å kunne gjøre slike ting sammen, å se gleden i barnet/barnas øyne, når de føler seg inkludert. Videre var vi på hurtigruten og på besøksrunde lørdagen, hvor alle var i strålende humør å var fornøyd hele dagen! Lørdagskvelden kom, å ungene ble overlatt til onkelen som er blitt en fantastisk barnevakt, å da fikk jeg og min elskede litt tid til sosialsammenkomst hos et vennepar, dær vi spiste, drakk og spilte til langt på natt. Superh For så  å våkne til en  rolig og harmonisk søndag som vi har idag - inne vel å merke, hvor man bare kan ha det fult ut yggelig! Deilig å kunne flire å ha det hyggelig i hverandres selskap uten krangling/diskusjon eller uenigheter!

Når jeg ser ut av vinduet og ut over horrisonten, ser det ut som et krigsherjet område. Det blåser, det er mørkt og lite folk i gatene, men inne er det fred, harmoni og så tilnærmet perfekt man kan få en dag - da ser man livet fra den mest fantastiske side


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits