Chet baker spiller ikke herChet Baker spiller ikke her
, et stykke satt opp av hålogaland teater, basert på en bok skrevet at Lars Saabye Christensen.
Stykket handler om søken etter det perfekte, og om en tone så viktig. Vi blir presentert for et menneske som jager etter det perfekte, men som overskygger livets reelle side. Hvordan lever vi livet, og hvordan ønsker vi egentli å leve det? I stykket er det enkeltmennesket uforskes og musikken og språket går hånd i hånd.

Regisør for stykket Per-Olav Sørensen sier det slik;
Tenk om vi etter døden kommer til et sted hvr vi får gjøre status over livet vårt.
Et sted hvor vi kunne snakke med de som fremdeles lever. Et sted hvor vi kan se igjen episodene som ble veiskiller i årene vi levde. Et sted hvor vi kan resonnere over de avgjørende valgene vi tok.

Det er det dette stedet Lars saabye Christensen gir oss i Chet Baker spiller ikke her.

Kjetil Høegh spiller jazzmusikeren Daniel på en veldig god og troverdig måte, han vinner publikum med sin ærbødige innlevelse. I allefall fant jeg stykket veldig interessant.
Kjempefin underholdning en midtuke dag, i en liten kommune som Nordkapp. Måtte det bli flere av disse.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits