Chitchating

Må bare få sagt hvor koselig det var å få besøk av Nadia-mor, etter nesten en måned uten å ha sett henne, ennå man bor 4 km unna hverandre. Men sånn er det, travle småbarnsfamilier må ha nøye planlegginger for å få tid til litt sosialisering.
Kjente at jeg trengte en dose Nadia i går, å bevares hvor fort tiden går i godt selskap, plutselig var det midnatt.
 
Noe må jo stå på bordet når man får storbesøk. Så det ble te og oppskåret frukt....


.. å dette snackset! Deilig potetgul! :)Tidligere i går ettermiddag var vi i bursdag hos søteste Emma Charlotte som feiret 1 årsdagen sin, å gud bedre hvor mange godsaker det var på det bordet. Hadde det vært lørdag, hadde jeg ikke vridd en hjernecelle, men hoppet rett over kakebordet, å frotset til jeg hadde spydd, men sånn gikk det jo ikke ( desverre og heldigvis ) . Måtte jo være en smule andaktig når resten av gjestene var det, tross for at søksuget virkelig vridde på hver en hjernecelle, for å bekjempe over lysten etter alt det gode -  så det ble til at jeg nøyde meg med en smakebit av verdens beste cupcake, å en heeelt fantastisk godt suksessterte. Deilig med bursdag - det er dager som absolutt BØR være med unntak det:)

Ellers må jeg jo si at onsdagen har vært ganske så effektiv. Tidlig opp av senga, tross sene kvelder , å ned i hybelleiligheten i kjelleren for å klargjøre  og male til nye leietakere. Siden leiligheten er stortsett bare trehvit, så bestemte vi oss for å male, slik at det blir større romfølelse der,  Dessuten syns jeg at lyse rom er mer trivelige, både for at det virker lysere, luftigere og mer koselig. Så nå er det gjort.
Skulle ta før å etterbilder, men var jo jammen ferdig med første strøk før tanken på bilder slo meg så denne gangen må det forbli uten.

Det var onsdagen det...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits