Helga ble ikke helt som først planlagt, men det gjør vi noe med

Da var denne helgen snart også over, syns de siste ukene og månedene bare har fløyet avgårde, bra på sett å vis for da er det ikke lenge igjen til vi drar til syden, til vi har en toåring i hus å til det i det heletatt blir sommer. Men disse datoene og periodene kommer tidsnok. Det skumle med at tiden går så raskt er jo rett å slett at man føler at tiden av å til ikke strekker til, å man blir plutselig mye eldre.

Denne helgen skulle være en sånn helg hvor vi skulle virkelig bruke tiden sammen, familien min å jeg, men sånn har det vel i grunn ikke vært. Endten har det vært meg og barna eller mannen og barna, å i går kveld da vi skulle ha en rolig kveld, endte jeg opp med å dra på byen sammens med verdens mest fantastiske Veronica - i digg yu!;)
Dette var på oppfordring fra min bedre halvdel og veronica da, så jeg føler ikke at jeg spolerte for den tiden vi skulle få sammen på kvelden akkurat.
Men siden min kjære har fri fra jobb i morgen, å jeg "bare" har skole, så velger jeg og prioritere den bort i morgen på dagtid, å samtidig skal mine fantastiske og yndige små avkom få fri fra barnehagens travle hverdag. For vi skal nemlig ut på tur! Helga var egentlig forbeholdt familien sammen på hytten til mamma og pappa men pågrunn av de fantastiske værmeldningene som truet med dårlig vær for helgen ble det altså ikke noe tur - hadde vært en fantastisk helg på hytta hadde vi trosset meterologisk institutt og storm wether senter!
Men altså, i morgen  - da setter vi oss i bilen tar med masse god mat, nybakte grove pizzasnurrer, to nydelige barn, akebrett, godt med turutstyr å litt ved for å lage bål å opp til fjells med oss. Der skal det akes, lekes å virkelig nyte utetilværelsen å de FÅ lyse timene vi har dagtid - å gjett at alle husets hjerter gleder seg. Mammaen er kanskje den mest gira, men det må da være lov!


Ser kanskje ikke så nais ut, men de var gode.. Og ganske sunne også!:)


Oppdateringer fra turen får du vet å komme tilbake å lese bloggen i morgen kveld!;)
So long..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits