Ingen tur likevel

Vi som skulle ut på tur idag.. Slik ble det ikke. Først starta dagen med tette snøbygger å litt dis, å da er jo en fjelltur ganske upassende. Samtidig som at pappaen i huset våknet i en elendig forfattning stakar.. Kjedelig å skulle være syk akkurat de dagene den ene perioden i måneden hvor han har fri. Men slik kan det gå av og til, dermed ble det barnehage på mine sjarmører og så ble det arbeidsdag på meg, en kort en som sådan, men hvorfor ikke, når dagen likevel ikke gikk som planlagt. Av jobb blir det penger!

Siden vi er i gang med ny uke, har jeg bestemt meg for å ukentlig blogge om et frukt eller grønnsaksprodukt som har helsebringede positive effekter, og idag begynner jeg med den herlige hr brokkoli.  Kommer i kveld.

Nå skal jeg legge meg på sofaen og slappe av en stund før jeg skal hive meg over en god dose med både rene og skittene klær. Det skal vaskes, tørkes å brettes, frem til turlagsmøte på kystverket i kveld.
Det herligste inventaret i huset - kidsene - er på barnelek i idrettshallen med besteforeldrene

Ha en god mandag godtfolk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits