En liten fornyelse

Idag tidlig da jeg våknet og så ut vinduet var det ganske så dårlig vær, å da skal jeg love at været var fantastisk for å sitte inne å ha forelesning i. Mens det hutret og blåste rett utafor stuvinduet nikoste jeg meg med kaffe.. mmmhm:)
I dag har er siste dagen av Sverres friperiode, nå er det 4 uker til neste gang - det er litt kjedelig i grunn.

Har vært hjemme hos mamma og pappa og laget middag idag - jeg mikset sammen min fantastiske laks på grønnsakseng, å alle likte det. Ariane skulle aldri slutte å spise, hun sa bare; meie mamma, meie lass! Søte snuppa mi.
Vel hjemme fra mine kjære foreldre, tok mannen tak og hev seg rundt og tok kveldsstell på barna, mens jeg begynte å sysle i huset, og i hele kveld har jeg holdt på. Ommøbelert, rydda og skikkelig kost meg alene, mens ungene har sovet og mannen vært på nøden for ukens fotballkamp.
Legger ved noen bilder av stua nå. dere som har vært her, vet hvordan det var, dere andre - syns det gjor seg litt med litt forandring, men ingenting er nytt. Bare noen blomster og sammensettningen av interiøret:)

Tror jeg skal dra til byen å kjøpe to fantastiske blomstrer jeg har siklet etter i dagesvis nå, et kakefat og to lamper, eventuelt lampeskjermer på fredagen. Dere skal få se, viss det blir noe av. 
Nå serverer min kjære, som kom hjem med en liverpoolseier i hånden, en skikkelig godtluktene toast til den hardtarbeidene meg så dere får

Herlige fruktfate mitt


Snudd litt på møblene og laget bedre plass. til og med en liten sittekrok for husets små.


Stua


Spisestuen


peishjørnet


Byttet og flyttet litt på møblene i hallen


Invistert i liftgardiner til kjøkkenet. Må bare få de ordentlig festet, noe de ennå ikke er.
Kanskje det blir nye lamper også - we will see.. ha en god kveld kjære lesere:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits