Tirsdagsrenn

Tirsdagen var det åpning av årets første skirenn på fotballbanen i Nordvågen, i regi av NIL - og selvfølgelig måtte vi være der. Siden begge våre søte små fikk ski i henholdsvis bursdag og julegave måtte det jo prøves. Og det var vellykket med en bismak, for ungene. Ariane hadde superlyst og gå på skiene sine, men siden hun har fått ski som skal bindes til sko, falt de av henne hele tiden - å måtte bare face det en gang for alle, og etter 15 ganger på et halvt minutt med påkledning av skiene, at snuppa har for små føtter ennå - til tross for at hun fikk større sko på for anledningen. Så for henne ble det akebrett og spasering rundt banen.

Elias derimot fikk en pangstart, så ivrig på å sette i gang - sto ved startstreken og igde etter og komme i gang. Vel ute i løpen, ja ca 50 meter, så var han drittlei, og skrek i fortvilelse da foreldrene nærmest prøvde å påtvinge hvert eneste skisteg videre, så det endte med skiene i hånden å Elias til fots mot mål, denne første tirsdagsrens dagen. Men når det er sagt så var han jo klart enig i at skiene måtte på litt før mål, så han kunne trumfe seg gjennom mål, med masse heiarop og entusiasme fra mål - så han tok i alt han hadde og jobbet seg raskt mot mål - stolt som en hane!
"Mamma mamma, dæm sir heia, heia! " bryt det ut fra han, godgutten.

Etter endt skirunde, avleverer vi dagnes startnummer og går inn for vaffler og varm saft. Jammen er det hærlig med sånne dager og øyeblikk med barna, uvær eller ikke!

 


Ivrig ved start. Lurer på om nr 41 skal gå i fra han eller ligge bak han..


og der var Elias i gang..
Snart ved målstreken, etter å ha spasert rundt 2/3 dela av banen.


Endelig i mål, etter et skkkelig friskpust i ansiktet..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits