New investments

Har til tross for at det ikke er så lenge siden vi flyttet inn i huset vårt lyst å gjøre noen små forandringer.
Dere der ute som har interiørblogger har inspirert meg endel og siden jeg er notorisk avhengig av å forandre i heimen siden jeg blir fort lei tingene, så måtte jeg ut igår å kjøpe noen småting til stuen.
Vi går mot lysere tider og jeg ønsket og gjøre noen små forandringer, så jeg har kjøpt litt pynt, noe i vintage og noe i shabby chic-stil, og en del moderne.
Jeg kan ikke sette noe navn på stilen min, den er verken moderne, vintage eller chabby chic, men jeg er den som liker en lett blanding av alt dette. Kan ikke ha en full fransk landstil, eller et helt ybermoderne hus/rom - da føler jeg at det ikke er beboelig, og det er heller ikke forenelig med hva jeg ønsker.
For meg er det viktig at det er hjemmekoselig og at jeg og min familie kan bo her uten og være redd for at noe kan bli ødelagt, unasett om det er nytt eller nærmest verneverdig.
Men jeg merker på meg selv at jeg er blitt mer interessert i at alt skal være lyst, gjerne en blanding av gamle skåler og glass, blandet inn med minimalistiske møbler og lignende. Skrifter på veggen er jeg for, og gjerne også rammer uten bilder inni.
Jeg driver og venter på en del rammer som jeg har bestilt sånn at jeg kan få opp bildekollagen min på veggen i gangen, men mens vi venter på det, så kan dere få se noe av mine nye invisteringer

>

Lyskronen er foresten ikke helt ny. Det er en gammel messingkrone som mamma har hatt, som jeg har sølvdekorert og satt på prismer. Er mer prismer på, enn det bildet fremstpr med.
Ellers er jeg svært fornøyd med den runde blomsten og det nye kakefatet mitt.
Og den flotte trekassen som garantert kommer til nytte fremover.


God helg godtfolk!

2 kommentarer

Kristine

29.jan.2011 kl.12:49

Herregud så mye fint :) Skjønne jo at du e blidd inspirert! Kjempefine ting du har investert i miss Sophie! LIKER :)

Ann Sofi

29.jan.2011 kl.15:19

Takk, hyggelig å høre:)

Ser jo bra ut satt sammen dær ja, men blir jo nåt helt ainna å se d i et litt større rom, da blir d jo næssn bortgjemt i alt, men æ syns å d va litt koselig me dn nye pyntn :)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blogger jeg nok en del om familien, og andre dagligdagse hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits